Buzz

Flix Top Ten 2019: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς

στα 10

Παραδοσιακά, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, τo Flix σας προ(σ)καλεί να ψηφίσετε τις καλύτερες ταινίες του 2019. Στείλτε μας τις λίστες σας και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια Android TV QLED 55", προσφορά της TCL.

Flix Team
Flix Top Ten 2019: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς

Ο Ιρλανδός ή ο Κορσικανός;
Το Αυγό ή το Αυτό;
Διακοπές στη Βενετία ή Διακοπές στην Ιμπιζα;
Η Ληστεία της Μαφίας ή Η Ληστεία της Στοκχόλμης;
Τα Δάκρυα του Βουνού ή το Ακίνητο Ποτάμι;

Ευτυχώς αυτά που ενώνουν τις ταινίες της χρονιάς είναι πολλά περισσότερα από τους τίτλους τους, σε μια λίστα που αποδεικνύει την πληθώρα των ταινιών που βγήκαν στις αίθουσες φέτος και που τώρα βρίσκονται στην κρίση σας για να ξεχωρίσουν οι καλύτερες του 2019.


Διαβάστε εδώ περισσότερα Best of 2019, με λίστες, ανασκοπήσεις, τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς που τελειώνει σε λίγο


Οδηγίες: Συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα με όλες τις ταινίες που βγήκαν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2019 και στείλτε μας στο e-mail win@flix.gr με την ένδειξη «Οι Καλύτερες Ταινίες του 2019» τις πέντε ταινίες που θεωρείτε ότι σημάδεψαν το 2019, με σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να ψηφίζετε από σήμερα, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου του 2020. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη δεύτερη εβδομάδα του 2020. Ενας τυχερός θα κερδίσει, μετά από κλήρωση, μια TCL Android TV QLED 55X9006 αξίας 900 ευρώ.


Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

(Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει όσες ταινίες προβλήθηκαν στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, με αλφαβητική σειρά. Για να θυμηθείτε κάποια ταινία μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στον τίτλο και θα σας παραπέμπψει στην αντίστοιχη κριτική του Flix. H λίστα θα συμπληρώνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να συμπεριλάβει και τις ταινίες που θα βγουν από τώρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς.)


Διαβάστε εδώ περισσότερα Best of 2019, με λίστες, ανασκοπήσεις, τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς που τελειώνει σε λίγο