Διακοπές στην Ιμπιζα

Ibiza

του Αρνό Λεμόρτ

ΚΡΙΤΙΚΗ 01 JUL 2019

3 στα 10

Μπουφόνικη γαλλική φαρσοκωμωδία, της οποίας το χιούμορ μάλλον λείπει σε διακοπές.

O Φιλίπ, ένας 55χρονος γιατρός ποδολόγος, χωρισμένος εδώ και καιρό, έχει ξακινήσει να βγαίνει με την 45χρονη Καρόλ, μία επίσης διαζευγμένη μητέρα δύο εφήβων. Στην προσπάθεια να γνωρίσει και να κερδίσει τα παιδιά της, αποδέχεται την πρόσκληση να πάνε διακοπές στην Ιμπίζα - έναν προορισμό που επέλεξε ο γιος της Καρόλ. Μόνο που σ' ένα τόσο ξέφρενο νησί, όλα είναι λογικό να ανατραπούν.

Ο Αρνό Λεμόρ γράφει και σκηνοθετεί μία ταινία-πρόφαση. Μία κωμωδία στο πόδι (είναι τόσο αστείο το 2019 ότι κάποιος είναι "ποδολόγος";) που βασίζεται σε εύκολα ευρήματα (υπάρχει πράγματι 55χρονος που δεν ξέρει πώς μπαίνει η ζώνη σ' ένα αμάξι;) και την πάντα πρόχειρη ιδέα "κάνουμε πλάκα με τους μεγάλους", για να γεμίσει την εικόνα με τουριστικές κλισέ εικόνες - θάλασσες, καλντερίμια, κλαμπς, μουσικές.

Ο διάσημος Γάλλος πρωταγωνιστής Κριστιάν Κλαβιέ επιχειρεί να αυτοσαρκαστεί ανάμεσα στις κούφιες, μπουφόνικες φάρσες και να προσδώσει λίγο star power, αλλά δεν μπορεί να διασώσει πολλά, από αυτή την «κωμωδία καταστάσεων», μία ξεπέτα-συνταγή για τα θερινά σινεμά: αν δεν σε νοιάζει τι βλέπεις κι απλώς θέλεις κάτι να παίζει όταν τρως το ποπ κορν σου.

Κι αν δεν σε ενοχλεί ότι το χιούμορ... μάλλον λείπει σε διακοπές.

Που Παίζεται

Δες τις αίθουσες

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.