«Δημοσιογραφικές προβολές» στο... pirate bay

ΑΠΟΨΗ

Οι κλειστές αίθουσες και οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας είναι ικανός λόγος για να καταστρατηγηθεί η επαγγελματική ηθική της κριτικής κινηματογράφου; Ή μήπως μοιάζει με κλωτσιά σε κάποιον που έχει σκοντάψει;

Artworks, τέσσερα χρόνια μετά: «Στοχεύουμε η υποστήριξη των καλλιτεχνών να έχει διάρκεια στο χρόνο»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Μαρίλη Κωνσταντινοπούλου και η Δήμητρα Νικολού μιλούν στο Flix για όσα κατάφεραν κι όσα φιλοδοξούν να κάνουν ακόμα, στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ζακλίν Λέντζου, 66 Ερωτήσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Λίγες ώρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας της «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» στο Διαγωνιστικό Τμήμα «Encounters» της φετινής Berlinale, η Ζακλίν Λέντζου απαντάει στις 66 ερωτήσεις του Flix.

Βάνια Καλουτζέρτσιτς: Η νέα διεθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ μιλά στο Flix

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πρώτη φορά επικεφαλής μίας τέτοιας διοργάνωσης και να σου τύχει η Covid 19 εποχή μας. Πώς τα κατάφερε; Πώς βλέπει το μέλλον των φεστιβάλ; Το μέλλον του σινεμά;

Ο Ανδρέας Καραουλάνης εύχεται, μετά το τέλος της πανδημίας, να μην ξεχάσουμε

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

O animator που συμπληρώνει με τις εικόνες του το ηχητικό σύμπαν του «Arachnesound» της AGF που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube μιλάει στο Flix για τον ήχο, την εικόνα και τον κόσμο ανάμεσά τους.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.