Δεκαετία 2010-2019: Αυτές είναι οι 20 πιο εμπορικές ταινίες στο ελληνικό box office

ΑΠΟΨΗ

Η δεκαετία αναχωρεί, και το Flix επικαιροποιεί τη λίστα των 20 εμπορικότερων ταινιών της στην Ελλάδα κουβεντιάζοντας για αυξομειώσεις αριθμών και τάσεων με δύο έμπειρους ανθρώπους της διανομής.

Flix Top Ten 2019: Το νούμερο 7

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2019. Σήμερα, ξαναβλέπουμε την ιστορία του Χόλιγουντ από την αρχή.

Netflix and (not so) Chill: Η - όχι και τόσο κρυφή - κινηματογραφική μάχη της δεκαετίας

ΑΠΟΨΗ

Από το «House of Cards» μέχρι τον «Ιρλανδό», το Flix εξερευνά διεξοδικά όλες τις εξελίξεις της δεκαετίας που όρισαν τη θέση της επίμαχης ψηφιακής πλατφόρμας στην πρώτη γραμμή των νέων κινηματογραφικών εξελίξεων. Just… chill!

Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου #4: Δε θέλουμε να γίνουμε δυσάρεστοι, αλλά...

ΑΠΟΨΗ

... πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό. Οπως ότι η τέταρτη φορά του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου ήρθε με τα γνωστά προβλήματα που προκύπτουν κάθε χρόνο και με την έλλειψη της συντονισμένης κυβερνητικής πολιτικής να δίνει μη αναστρέψιμα χτυπήματα στο πολύπαθο ελληνικό σινεμά.

Οι ταινίες της Κυριακής: «Διαβολική Γοητεία» του Ζαν Ρολέν (1979)

ΑΠΟΨΗ

Κάθε Κυριακή, το Flix επιλέγει μια σπάνια, ξεχασμένη, παραγνωρισμένη, έτοιμη να ανακαλυφθεί ξανά ταινία ως το ιδανικό sunday movie. Σήμερα το ιδανικό σημείο εκκίνησης και το αποκορύφωμα της φιλμογραφίας του καταραμένου ποιητή του ερωτικού τρόμου, Ζαν Ρολέν.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.