Γιώργος Λάνθιμος; «Δεν θεωρώ ότι επέστρεψα στην Ελλάδα. Ούτε ότι κάποτε έφυγα.» Ενημέρωση

Γιώργος Λάνθιμος; «Δεν θεωρώ ότι επέστρεψα στην Ελλάδα. Ούτε ότι κάποτε έφυγα.»

Τι ενέπνευσε τον Γιώργο Λάνθιμο στην πρό(σ)κληση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής; Γιατί δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει αφιλοκερδώς η Εμα Στόουν; Το Flix στην πρώτη προβολή και τη συνέντευξη Τύπου της «Βληχής».

Το Αλφαβητάρι του «Χώρα, σε Βλέπω» Ενημέρωση

Το Αλφαβητάρι του «Χώρα, σε Βλέπω»

Από το Α ώς το Ω, αυτά είναι τα λήμματα που αποτελούν την κοσμοθεωρία του προγράμματος «Χώρα, Σε Βλέπω» της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τη διάσωση, ψηφιοποίηση, προβολή και μελέτη ταινιών από τον ελληνικό κινηματογράφου του 20ου αιώνα.

Βραβεία Οσκαρ 2022: Το Flix προβλέπει τους νικητές Ενημέρωση

Βραβεία Οσκαρ 2022: Το Flix προβλέπει τους νικητές

Ποιοι θα κερδίσουν; Ποιοι θα χάσουν, κι ας νομίζαμε ότι θα κερδίσουν; Ποιοι παραμονεύουν για ανατροπές κι εκπλήξεις; Μία ανάσα πριν την 94η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, το Flix προβλέπει τους νικητές στις κυριότερες κατηγορίες.

Τρία κόμικ που πρέπει να διαβάσετε πριν δείτε το «The Batman» του Ματ Ριβς Ενημέρωση

Τρία κόμικ που πρέπει να διαβάσετε πριν δείτε το «The Batman» του Ματ Ριβς

Ανυπομονείτε για το «The Batman»; Διαβάστε αυτά τα τρία κόμικ τα οποία θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο κλίμα της ταινίας πριν αυτή κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου.

FLIXmas: 25 φίλοι του Flix επέλεξαν ταινίες για καλή χρονιά! Ενημέρωση

FLIXmas: 25 φίλοι του Flix επέλεξαν ταινίες για καλή χρονιά!

Μουσικοί, εικαστικοί, δημοσιογράφοι, αθλητές, ακτιβιστές, συγγραφείς, designers εξομολογήθηκαν στο Flix την ταινία που αγαπούν να βλέπουν στις γιορτές. Βρείτε κι εσείς με ποια θέλετε να ξεκινήσετε την νέα χρονιά!