Και Fast και Furious και Awesome!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ή αλλιώς, πώς μία σειρά θεωρητικά ανεγκέφαλων και κάφρικων «ανδρικών» ταινιών κατάφερε να κερδίσει σταδιακά τη θέση της στο πάνθεον της κινηματογραφικής pop κουλτούρας. Μετράμε από το ένα μέχρι και το οκτώ...

O Ραφαέλ Περσονάζ, ο Σαφί Νεμπού και όσα έμαθαν για τη ζωή «Στα Δάση της Σιβηρίας»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνίστης της ταινίας που από τα βάθη της Σιβηρίας στέλνει σήματα καπνού στο σύγχρονο χάος μιλούν στο Flix για τα μοναχικά ταξίδια που μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας και τους άλλους.

Μαριάνο Κον και Γκαστόν Ντουπρά: «Η δόξα είναι στ' αλήθεια επικίνδυνη»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι σκηνοθέτες του «Επιφανή Πολίτη», που κέρδισε ανάμεσα σε άλλα το βραβείο κοινού στο τελευταίο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης μιλούν στο Flix λίγο πριν η ταινία τους βγει στις ελληνικές αίθουσες.

Ο Μουσταφά Καρά μιλάει στο Flix για το «Κρύο της Τραπεζούντας» και το τουρκικό σινεμά που αγαπάμε

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το νέο ανερχόμενο όνομα του τουρικού σινεμά εκπλήσσει με το ντεμπούτο του στη μυθοπλασία και μιλάει στο Flix για όσα χωρίζουν την πόλη από το βουνό, την παλιά με τη νέα Τουρκία, τον άνθρωπο από τη φύση...

O Τσακ Μπέρι, το σινεμά και μερικά τραγούδια που ακούγονται μόνο δυνατά

ΑΠΟΨΗ

Από την «Αλίκη στις Πόλεις» μέχρι το «Back to the Future», η κληρονομιά του Τσακ Μπέρι στο σινεμά είναι το ίδιο ανεκτίμητη με την προσφορά του στην ίδια την αμερικανική rock 'n' roll κουλτούρα όπως τη γνωρίζουμε και τη λατρεύουμε.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.