Η Αλίκη Θεοφιλόπουλος μιλά στο Flix: «Από την Ελλάδα δεν λείπει το ταλέντο»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα animator και καλλιτεχνική διευθύντρια της Disney και σήμερα της Dreamworks Television, μιλά στο Flix για την καριέρα της, τη σχέση της με την Ελλάδα και γιατί δέχθηκε να σχεδιάσει την πρωτότυπη εικαστική ταυτότητα του Animasyros 11.

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος εξηγεί στο Flix γιατί πρέπει να αγαπάμε τις Δευτέρες!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αύριο, ξημέρωμα Δευτέρας 27 Αυγούστου, ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος ξεκινάει τα γυρίσματα της νέας -πρώτης αγγλόφωνης- ταινίας του με τίτλο «Monday» και μοιράζεται με το Flix τον ενθουσιασμό του!

Φέρτε τους λουλούδια! Ο Ματίας Σχούναρτς και η Αντέλ Εξαρχόπουλος μιλούν στο Flix!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο σκηνοθέτης και το εκρηκτικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Μη Φέρνεις Λουλούδια» μιλούν στο Flix για την ταχύτητα, το βέλγικο υπόκοσμο και την ανιδιοτέλεια στον έρωτα.

«Για μένα η μεγάλη οθόνη σημαίνει μεγάλη καρδιά»: Ο Φράνσις Λι μιλάει στο Flix για το «Του Θεού η Χώρα»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Καλεσμένος του SeaNema Open Air Film Festival 2018, o σκηνοθέτης του «Του Θεού η Χώρα» μιλάει στο Flix για την μεγάλη αλήθεια και την μεγάλη καρδιά που κρύβει η μεγάλη οθόνη.

Σουμπασίς Μπουτιανί: Αναζητώντας τη «Σωτηρία της Ψυχής» ανάμεσα στο χιούμορ και τη συγκίνηση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σκηνοθέτης ενός από τα πιο ώριμα ντεμπούτα που είδαμε τελευταία, ο νεαρός δημιουργός μιλά στο Flix για τις επιρροές του, το ινδικό σινεμά, αλλά και το πώς μπορείς να απολαμβάνεις εξίσου τις ταινίες της Marvel και του Γιώργου Λάνθιμου!

Ο Νταν Ατίας μιλάει από τη Νίσυρο στο Flix για καλό σινεμά και ακόμη καλύτερη τηλεόραση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Από τους σκηνοθέτες που συνέβαλαν στην «κινηματογραφοποίηση» της μικρής οθόνης, ο Νταν Ατίας μιλά στο Flix από τη Νίσυρο, καλεσμένος του Μεσογειακού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, γι’ αυτήν ακριβώς τη μετάβαση, θέτοντας το πνεύμα της συλλογικότητας ως πρώτη προτεραιότητα στην τέχνη του filmmaking.

Ο Παντελής Μάκκας εξηγεί στο Flix τι σημαίνει «Αντιστολή»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ενα μονοπλάνο 45 λεπτών παρουσιάζεται από τις 10 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Αθηνών, σε μια καλλιτεχνική αναπαράσταση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008. Ο δημιουργός της «Αντιστολής», Παντελής Μάκκας, εξηγεί στο Flix τη δημιουργία της.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.