Το Flix μίλησε με τον Τόμας Άλφρεντσον για τον «Χιονάνθρωπο» και για την αγαπημένη του ηρωίδα: την Πίπη τη Φακιδομύτη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Σουηδός σκηνοθέτης του «Ασε το Κακό να Μπει» και του «Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι», επέστρεψε στη Σκανδιναβία και στα παγωμένα τοπία του τρόμου...

O Ακι Καουρισμάκι μιλά στο Flix για το πού, τελικά, βρίσκεται η ελπίδα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Με τη νέα του ταινία, «Η Αλλη Οψη της Ελπίδας», από τις καλύτερες της χρονιάς, ο Ακι Καουρισμάκι τιμήθηκε με το Βραβείο Σκηνοθεσίας στην Berlinale. Κι αν αυτό δεν τον ενθουσίασε, είχε όμως πολλά να πει για το μέλλον του δικού του - και δικού μας - κόσμου. Διαβάστε ...

O Γκόρντον Κουίν και η Κάρολιν Χέπμπορν μιλούν στο Flix για τη δύναμη του ντοκιμαντέρ σήμερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Καλεσμένοι του Exile Room για το American Film Showcase που τρέχει ήδη σε Μυτιλήνη και ξεκινάει στην Αθήνα στις 8 Οκτωβρίου, οι δύο σπουδαίοι κινηματογραφιστές βάζουν το ντοκιμαντέρ στη σωστή του (σπουδαία) διάσταση.

Η Ζιλιέτ Μπινός αποκαλύπτει στο Flix πως η αληθινή αγάπη υπάρχει μόνο στα παραμύθια

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οχι μόνο μια σπουδαία ηθοποιός, αλλά και μια υπέροχη γυναίκα που δεν χορταίνεις να μιλάς μαζί της είτε αυτό είναι για τη νέα ταινία της Κλερ Ντενί, «Η Λιακάδα Μέσα Μου», είτε για το πόσο... εύκολη είναι στο πρώτο ραντεβού.

Ο Ορφέας Περετζής μιλάει στο Flix για τη σημασία του να στέκεσαι «Στο Κέντρο του Κύκλου»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Ορφέας Περετζής μιλάει στο Flix για την δύναμη του θεάτρου, την υπαρξιακή αναζήτηση ενός ηθοποιού εντός και εκτός σκηνής και για το αν τελικά η λύτρωση της ψυχής ξεκινά πάνω στην σκηνή με αφορμή την έξοδο του ντοκιμαντέρ του στις αίθουσες.

Ο Φρεντερίκ Μερμούντ μιλάει στο Flix για τη «Γυναίκα με τη Μερσεντές»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

O Γάλλος σκηνοθέτης του «Η Γυναίκα με τη Μερσεντές» μιλάει στο Flix για την Εμανουέλ Ντεβός, τη Ναταλί Μπάι, την εκδίκηση, τη συγχώρεση, το νερό και τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Μπετόβεν.

O Γκέιμπ Κλίνγκερ είναι σίγουρος πως το «Πόρτο» γεννήθηκε ένα βράδυ στην Αθήνα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο σκηνοθέτης του «Πόρτο» και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που κινηματογράφησαν τον Αντον Γιέλτσιν, μιλάει στο Flix για μια ταινία φτιαγμένη από ταξίδια, απώλειες, ρομαντισμό, φιλμ και ακόμη περισσότερες ταινίες.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.