Buzz

Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

στα 10

Παραδοσιακά, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, τo Flix σας προ(σ)καλεί να ψηφίσετε τις καλύτερες ταινίες του 2016. Είστε έτοιμοι να αναμετρηθείτε με τις επιλογές σας;

Flix Team
Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

«Captain America» ή «Captain Fantastic»;
«Βασίλισσα της Γης» ή «Βασίλισσα της Ερήμου»;
«Barbie και οι Μυστικοί Πράκτορες» ή «Barbie: Στην Περιπέτεια του Διαστήματος»;
«Ο Ανθρωπος που Γνώριζε το Απειρο» ή «Ο Ανθρωπος που Ταπείνωσε τον Χίτλερ»;
«Η Επιστροφή» ή η «Μεγάλη Επιστροφή»;

Τα διλήμματα στη μεγάλη ετήσια ψηφοφορία του τέλους της χρονιάς είναι πολλά και δεν εξαντλούνται στα παραπάνω ζευγάρια. Με ταινίες που ημερολογιακά ανήκουν στην προηγούμενη χρονιά, αλλά βγήκαν στις ελληνικές αίθουσες μέσα στο 2016 και με την πλειονότητα των περσινών Οσκαρ να βρίσκονται όλα εδώ, η λίστα που ακολουθεί αντικατοπτρίζει τη συρροή ταινιών που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα με τις περισσότερες από αυτές να μοιάζουν ήδη ξεχασμένες αφού δεν τις έχουν δει παρά ελάχιστοι στη μάξιμουμ μια εβδομάδα που βρέθηκαν σε αίθουσες πρώτης προβολής.

Οδηγίες: Συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα με όλες τις ταινίες που βγήκαν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2016 και ψηφίστε στα σχόλια παρακάτω (ή στείλτε μας e-mail στο info@flix.gr) τις πέντε ταινίες που θεωρείτε ότι σημάδεψαν το 2016, με σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να ψηφίζετε από σήμερα, μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου του 2017. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την εβδομάδα μετά τις 2 Ιανουαρίου του 2017.

Σκεφτείτε, υπολογίστε, ή απλώς ψηφίστε παρορμητικά. Περιμένουμε να σας διαβάσουμε με ανυπομονησία! Και εκτός ψηφοφορίας, τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα από κάτω.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

(Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει όσες ταινίες προβλήθηκαν στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, με αλφαβητική σειρά. Για να θυμηθείτε κάποια ταινία μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στον τίτλο και θα σας παραπέμπψει στην αντίστοιχη κριτική του Flix. H λίστα θα συμπληρώνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να συμπεριλάβει και τις ταινίες που θα βγουν από τώρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς.)


Περισσότερες λίστες με χειρότερα και καλύτερα της χρονιάς