Οι σεναριογράφοι του υπερ-επιτυχημένου «The Hangover» ξαναχτυπούν, αυτή τη φορά με μια «γυναικεία» κωμωδία που αποκαθιστά την αλήθεια πίσω από τις «τέλειες μαμάδες»!Έχοντας φτάσει στα όριά της προσπαθώντας να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια, μια εξαντλημένη μητέρα ενώνει τις δυνάμεις της με δύο άλλες στρεσαρισμένες μανάδες για μια αποστολή, που έχει στόχο να τις απελευθερώσει. Αποτέλεσμα; Μία γερή δόση ξέφρενης διασκέδασης, κραιπάλης και απαγορευμένων απολαύσεων, που τις φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Μοιάζει δύσκολο να δεις την Μίλα Κούνις ως milf στο σινεμά, ακόμη κι αν όπως εξηγεί περισσότερες από μία φορές στην ταινία, έκανε το πρώτο της παιδί στα 20, αλλά η αληθοφάνεια είναι προφανώς το λιγότερο που απασχολεί μια κωμωδία που θέλει να σπρώξει τα κλισέ του τι σημαίνει καλή μητέρα στα όρια του καλού γούστου.

Διότι οι αστείες σκηνές σε αυτή την κωμωδία που μπερδεύει το ανίερο με το κακόγουστο -για να είμαστε ειλικρινείς όμως, κάνοντας κάποιες στάσεις στο γυμνασιακά ξεκαρδιστικό-, έχουν να κάνουν με το σέξ και τις καταχρήσεις, κι όχι με κάποιου είδους γυναικεία ενδυνάμωση ή ένα μεταφεμινιστικό μανιφέστο.

Κάπως έτσι οι κακές μαμάδες του τίτλου μας εξηγούν πως να χειριστείς ένα μη περιτμημένο πέος, δείχνοντας μας πρακτικά, χρησιμοποιώντας το φούτερ και το κεφάλι της Κρίστεν Μπελ ως εργαλείο επίδειξης. Ναι, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να γελάσεις ή έστω να παραδοθείς άνευ όρων στο ξεκάθαρα «αγορίστικο» χιούμορ της ταινίας για να την απολαύσεις.

Ή να είσαι δεκαπέντε χρονών. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη προϋπόθεση...