Ταινίες

Κοκορόκι: Ο Ηρωας της Φάρμας

Un Gallo con Muchos Huevos

Γκαμπριέλ Ρίβα-Παλάθιο Αλατρίστε, Ροντόλφο Ρίβα-Παλάθιο Αλατρίστε

4 στα 10

Μεξικανική ταινία κινουμένων σχεδίων, με απρόσμενη επιτυχία και στην Αμερική, που μάς δείχνει γιατί ο Ρόκι κι ο Καράτε Κιντ δεν ήταν... κότες!

Κοκορόκι: Ο Ηρωας της Φάρμας
Που παίζεται; Διάλεξε αίθουσα και ώρα προβολών σε όλη την Ελλάδα Που παίζεται;
Κοκορόκι: Ο Ηρωας της Φάρμας

Χαρούμενη συγκυρία: όσο οι μικροί θεατές διασκεδάζουν με τον Κοκορόκι, οι μεγαλύτεροι γελούν με τις αδιάκοπες αναφορές στο «Ρόκυ» και στο «Καράτε Κιντ». Σ' αυτήν τη μεξικανική παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ο Ρόκι είναι ένα ονειροπόλο κοτοπουλάκι που έχει πείσει τα αυγουλάκια στο κοτέτσι ότι είναι υπερήρωας. Μόνο που γρήγορα θα έρθει η στιγμή που ο Ρόκι θα πρέπει να επαληθεύσει τη δύναμη που δεν έχει. Καθώς η φάρμα όπου ζει το κοτέτσι πτωχεύει και τα ζώα του κινδυνεύουν να πουληθούν, ο Ρόκι θα χρειαστεί να κερδίσει μια κοκορομαχία, έναν αγώνα μποξ για τον οποίο δε μοιάζει καθόλου ικανός. Με τη συμπαράσταση της οικογένειάς του και της ευρύτερης οικογένειας πουλερικών, ο Ρόκι θα ξεκινήσει την εξαντλητική εκπαίδευση, ανακαλύπτοντας στην πορεία όχι μόνο τη μυστηριώδη φιλοσοφία του παπιο-Μιγιάγκι, όχι μόνο τον πρώτο έρωτα, αλλά κυρίως ότι όλοι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που ονειρευόμαστε, αν πιστέψουμε στις δυνατότητές μας.

Μπορεί το κινούμενο σχέδιο να μοιάζει παλιομοδίτικα δισδιάστατο, μπορεί το σενάριο να είναι αστείο αλλά αναμενόμενο, όμως αυτή η απλή, φιλική, χαριτωμένη περιπέτεια θα καταναλωθεί εύκολα κι ευχάριστα από το παιδικό κοινό στο οποίο αποκλειστικά απευθύνεται. Οι ενήλικες μπορούν να περιμένουν το ίδιας υφής «Creed» την ερχόμενη εβδομάδα!

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.