Buzz

Flix Top Ten 2014: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

στα 10

Παραδοσιακά, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, τo Flix σας προ(σ)καλεί να ψηφίσετε τις καλύτερες ταινίες του 2014. Είστε έτοιμοι να αναμετρηθείτε με τις επιλογές σας;

Flix Team
Flix Top Ten 2014: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Την «ακούσατε» πραγματικά με το «Interstellar»; Είστε από αυτούς που πιστεύετε οτι το «Ida» είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που είδατε ποτέ; Μισήσατε το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» ή ανήκετε στο team Φίντσερ no matter what; Θα ψηφίζατε αβλεπί κάθε νέα ταινία του Γουές Αντερσον; Ποια ελληνική ταινία ήταν αυτή που θα κρατήσετε από τη χρονιά που τελειώνει; Τι θα διαλέγατε ανάμεσα στον «Captain America» και τους «Φύλακες του Γαλαξία» αν έπρεπε να διαλέξετε υπερήρωα για να σώσει τον κόσμο; Και πόσοι από εσάς θα βάζετε στη δική σας λίστα των καλύτερων ταινιών της χρονιάς και τα δύο μέρη του «Nymph()maniac»;

Μην αγχώνεστε. Πάρτε το χρόνο σας, μελετήστε τη λίστα με τις ταινίες που προβλήθηκαν στην Ελλάδα μέσα στο 2014, αναζητήστε τις αγαπημένες σας και φτιάξτε τη δική σας λίστα. Και για να θυμάστε για πάντα τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, ένας από εσάς που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα κερδίσει ολόκληρη την τελική δεκάδα σε DVD!

Οδηγίες: Συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα με όλες τις ταινίες που βγήκαν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2014 και ψηφίστε στα σχόλια παρακάτω τις πέντε ταινίες που θεωρείτε ότι σημάδεψαν το 2014, με σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να ψηφίζετε από σήμερα, μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου του 2015. Τα αποτελέσματα και ο νικητής που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα ανακοινωθούν την εβδομάδα μετά τις 4 Ιανουαρίου του 2015.

Σκεφτείτε, υπολογίστε, ή απλώς ψηφίστε παρορμητικά. Περιμένουμε να σας διαβάσουμε με ανυπομονησία! Και εκτός ψηφοφορίας, τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα από κάτω.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

(Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει όσες ταινίες προβλήθηκαν στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, με αλφαβητική σειρά. Για να θυμηθείτε κάποια ταινία μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στον τίτλο και θα σας παραπέμπψει στην αντίστοιχη κριτική του Flix. H λίστα θα συμπληρώνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να συμπεριλάβει και τις ταινίες που θα βγουν από τώρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς.)

Grand Budapest Hotel 607

Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2014 όπως τις ψήφισαν οι συντάκτες του Flix: