Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Τζέι και η Ανι είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Ετσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Μπορεί να υπόσχεται «ακατάλληλα» γέλια και μια adult ματιά στo είδος της ρομαντικής κομεντί, όμως το «Sex Tape» είναι περίπου τόσο βαρετό όσο υποθέτουμε κι ένα σπιτικό πορνό το οποίο διαρκεί τρεις ώρες όπως αυτό που γυρίζουν ο Τζέισον Σίγκελ και η Κάμερον Ντίαζ στο φιλμ του Τζέικ Κάσνταν.

Το οποίο μπορεί να μοιάζει risque και μπορεί να ξεκινά με μια σειρά από σκηνές σεξ και υπερβολική χρήση της λέξης «στύση», αλλά στην ουσία είναι εξίσου συντηρητικό με μια οποιαδήποτε άλλη οικογενειακή ταινία. «I love fucking you» δηλώνει η Κάμερον όταν τελικά μετά από απερίγραπτες περιπέτειες καταλήγουν να διασώσουν την τιμή τους και να πάρουν πίσω την περιβόητη sex tape τους. «Ι fucking love you» απαντά ο Τζέισον Σίγκελ, αφού τι είναι τελικά το σεξ χωρίς αγάπη;

Πέρα από τα sex politics του φιλμ, όμως που ούτως ή άλλως δεν είναι το ζητούμενο, πέρα κι από το βασικό γεγονός ότι σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν στο φιλμ μοιάζουν υπερβολικά απίστευτα για να συμβούν, το βασικό πρόβλημα είναι ότι όλα όσα τελικά συμβαίνουν είναι ελάχιστα αστεία.

Ακόμη κι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, άνθρωποι που έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως μπορούν να είναι διασκεδαστικοί (όπως ο Τζέισον Σίγκελ, ένας από τους πιο φυσικούς κωμικούς των ημερών μας) μοιάζουν εδώ ξύλινοι και άνευροι, κι ακόμη κι εμφανίσεις ανθρώπων όπως ο Ρομπ Λόου ή ο Τζακ Μπλακ ( σε μια από τις αληθινά λιγότερο πιστευτές σκηνές που είδαμε ποτέ) δεν κατορθώνουν να διασώσουν την ταινία από τα χασμουρητά.

Ποιός είπε ότι το sex (tape) δεν μπορεί να είναι βαρετό;