Με πληρότητα 70%, χωρίς μείωση τιμής εισιτηρίου και χωρίς διάλειμμα ανοίγουν τα θερινά σινεμά

BUZZ / ΧΘΕΣ

O Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ενωσης Αιθουσαρχών Κινηματογραφιστών, Λάμπρος Μαριόλης μιλάει στο Flix για τον τρόπο που θα πάμε φέτος θερινό, τα αιτήματα του κλάδου, αλλά και για τα παράνομα «σινεμά» που φυτρώνουν από το πουθενά.

«Before the End»: μία μικρού μήκους με τον Τζέσι και την Σελίν στα χρόνια του Covid 19

BUZZ / ΧΘΕΣ

Πώς θα συνεχιζόταν ο έρωτας της «Before» τριλογίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ στα χρόνια της (νέας) χολέρας; Ενας φαν κατασκευάζει ένα συναισθηματικό πείραμα. Και βρίσκει στόχο κατευθείαν στην καρδιά.

Ξέρουμε τι θα δείτε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ένα θερινό δίπλα σας

BUZZ / 28 MAY

Το πρόγραμμα για τις τρεις πρώτες μέρες του Ιουνίου έχει ολοκληρωθεί, με τα θερινά να ανοίγουν σταδιακά, προβάλλοντας ταινίες που η πορεία τους διακόπηκε νωρίς λόγω της υγειονομικής κρίσης ή μεγάλες επιτυχίες της χειμερινής σεζόν.

Ο Λάρι Κρέιμερ δεν ήταν συγγραφέας, οι λέξεις ήταν τα όπλα του

BUZZ / 27 MAY

Στα 84 του χρόνια πέθανε ο Λάρι Κρέιμερ, υποψήφιος για Οσκαρ σεναριογράφος του «Ερωτευμένες Γυναίκες», συγγραφέας του βραβευμένου με Tony «The Normal Heart» και ακούραστος ακτιβιστής που αγωνίστηκε μέχρι και το θάνατό του για την αντιμετώπιση του AIDS.

Πρώτη επιβίβαση στον «Τιτανικό Ωκεανό» της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη

BUZZ / 26 MAY

Στο στάδιο της προπαραγωγής, το μεγάλου μήκους ντεμπούτο της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη ενισχύθηκε από το πρόγραμμα Creative Europe-MEDIA. Μια ωραία αφορμή για να μάθουμε περισσότερα από την ίδια και την παραγωγό της, Μαρία Δρανδάκη.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.