Πρόγραμμα Ενίσχυσης Ανεύρεσης Χώρων από το Hellenic Film Commission του ΕΚΚ

INDUSTRY / 08 APR

Η Διεύθυνση Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου παρουσιάζει το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Ανεύρεσης Χώρων (Location Scouting Support) το οποίο απευθύνεται σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σχέδια ξένης πρωτοβουλίας που ενδιαφέρονται να διενεργήσουν προκαταρκτικό location scouting στη χώρα μας.

Ημερίδα για την εκπαίδευση στον κινηματογράφο

INDUSTRY / 31 MAR

Το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Από την Κινηματογραφική Παιδεία και Εκπαίδευση στην Κινηματογραφική Παραγωγή»

Αποφάσεις και χρηματοδοτήσεις του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου - Μάρτιος 2021

INDUSTRY / 30 MAR

Με δελτίο Τύπου, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ανακοινώνει την αξιολόγηση μεγάλου μέρους εκκρεμών προτάσεων, τη στήριξη συμπαραγωγών του ΕΚΚ που έκαναν γυρίσματα εν μέσω πανδημίας και την ενίσχυση δράσεων που προσελκύουν διεθνείς οπτικοακουστικές παραγωγές.

Ο Τεντ Σαράντος του Netflix πιστεύει πως τα στούντιο θα πεθάνουν εάν επικεντρωθούν στις αίθουσες κι όχι στους καταναλωτές

INDUSTRY / 24 MAR

Σε μια συνέντευξή του ο CEO του Netflix μίλησε για το μέλλον της βιομηχανίας και ξεκαθάρισε την θέση του όσο αφορά τον τρόπο για την κυκλοφορία των ταινιών.

Warner vs Disney: αίθουσα vs πλατφόρμες

INDUSTRY / 24 MAR

Η Warner κάνει μία σημαντική δέσμευση για τις ταινίες του στούντιο, ενώ την ίδια στιγμή, ειρωνικά, η Disney κάνει ένα βήμα πίσω.

Διαγωνισμός σεναρίου για ταινίες μικρού μήκους με θέμα την εξερεύνηση του διαστήματος

INDUSTRY / 19 MAR

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) προκήρυξε διαγωνισμό σεναρίου για ταινίες μικρού μήκους με τη θεματική τους εμπνευσμένη από την εξερεύνηση του διαστήματος από την Ευρώπη.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.