Το «Motorway 65» της Εύης Καλογηροπούλου στο διαγωνιστικό τμήμα μικρού μήκους των Καννών

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 19 JUN

Με σημερινή του ανακοίνωση, το 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών αποκαλύπτει τις 11 μικρού μήκους ταινίες που φέτος (καλώς εχόντων των πραγμάτων το φθινόπωρο) θα διαγωνιστούν για το Χρυσό Φοίνικα. Ανάμεσά τους και μία ελληνική!

Helios Film Festival: Διαδικτυακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 18 JUN

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, διοργανώνει ένα ξεχωριστό διαδικτυακό φεστιβάλ κινηματογράφου, στο πλαίσιο του προγράμματος Helios, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

O Μανώλης Μελισσουργός αναλαμβάνει επικεφαλής προγράμματος του Διεθνούς Διαγωνιστικού του Φεστιβάλ Δράμας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 JUN

Eπί σειρά ετών στέλεχος του Φεστιβάλ Tαινιών Μικρού Μήκους Δράμας και «ψυχή» του Διεθνούς Τμήματος, ο Μανώλης Μελισσουργός, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα.

To «Ρουζ» του Κωστή Θεοδοσόπουλου στο Palm Springs Film Festival

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 JUN

Μετά τα βραβεία στο Φεστιβάλ Δράμας και τη διεθνή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, το «Ρουζ» του Κωστή Θεοδοσόπουλου είναι έτοιμο για την αμερικανική του πρεμιέρα στο Palm Springs International ShortFest, το οποίο θα διεξαχθεί online από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου 2020.

Αυτή είναι η λίστα με τις 56 ταινίες του φετινού (ακυρωμένου) Φεστιβάλ των Καννών

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 03 JUN

To Φεστιβάλ ακυρώθηκε, η λίστα των ταινιών του επίσημου προγράμματος που αποκτούν τη σφραγίδα «Cannes 2020», όμως, ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον διευθυντή του Φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό.

American Film Showcase στο σπίτι

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 03 JUN

Το Exile Room, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, φέρνει ξανά το American Film Showcase στην Ελλάδα, αυτή τη φορά σε μια ειδική διαδικτυακή έκδοση που μπορείτε να απολαύσετε από την ασφάλεια του σπιτιού σας, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.