Κλείστε θέση στα webinars του αφιερώματος της Ταινιοθήκης στο Νέο Ελβετικό Κινηματογράφο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 20 MINUTES AGO

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Νέος Ελβετικός Κινηματογράφος - Οταν η Ζωή Θρυμματίζει την Πραγματικότητα» θα διεξαχθούν δύο πολύ ενδιαφέροντα webinars με δύο σημαντικούς εκπροσώπους του σύγχρονου ελβετικού κινηματογράφου: τον Λιονέλ Μπαγέ και τον ντοκιμαντερίστα Ζαν-Στεφάν Μπρον.

Οι υποψηφιότητες για τα Independent Spirit Awards 2021

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / ΧΘΕΣ

Για άλλη μια χρονιά τα βραβεία των ανεξάρτητων του Χόλιγουντ κατάφεραν να αναδείξουν μια ποικιλομορφία στις υποψηφιότητες τους, με την ταινία «Never Rarely Sometimes Always» να οδηγεί έχοντας τις περισσότερες από αυτές.

Ο Γιώργος Λαμπρινός κερδίζει το βραβείο μοντάζ στα φετινά British Independent Film Awards

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 25 JAN

Τα γνωστά σε όλους BIFAs βράβευσαν τον Γιώργο Λαμπρινό για το μοντάζ του «The Father», ανάμεσα στα τεχνικά βραβεία που προηγούνται των μεγάλων κατηγοριών, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν μέσα στον Φεβρουάριο.

Το Φεστιβάλ Δράμας σε προ(σ)καλεί να φτιάξεις τη νέα του οπτική ταυτότητα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 25 JAN

Στο δεύτερο χρόνο του με νέο καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Γιάννη Σακαρίδη κι έχοντας ήδη ανταπεξέλθει με χαρακτηριστική ευελιξία στις απαιτήσεις των καιρών, το Φεστιβάλ Δράμας καλεί σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της νέας του οπτικής ταυτότητας.

LAB: To νέο ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δράμας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 21 JAN

Mετά από 7 χρόνια επιτυχημένης διεξαγωγής του Pitching Lab, το Φεστιβάλ Δράμας, κάνει το επόμενο βήμα: θέλοντας να ενδυναμώσει τον εκπαιδευτικό του ρόλο, εγκαινιάζει ένα νέο, σταθερό εκπαιδευτικό εργαλείο για μελλοντικές Δράσεις.

Νέος ελβετικός κινηματογράφος στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 19 JAN

H Ταινιοθήκη της Ελλάδος με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν το αφιέρωμα «Νέος ελβετικός κινηματογράφος - Οταν η ζωή θρυμματίζει την πραγματικότητα» από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου.

Αφιέρωμα Σινεμά και Φωτογραφία στην (online) Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 18 JAN

Στον συναρπαστικό, πολυδιάστατο κόσμο των φωτογράφων στρέφει τον φακό της η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, με το πρώτο αφιέρωμα της νέας χρονιάς, που θα πραγματοποιηθεί στην online πλατφόρμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης από τις 25 μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου.

To 23o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει ένα νέο τμήμα podcast

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 17 JAN

Δυναμικό και πρωτοποριακό, το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επιστρέφει προσαρμοσμένο στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, αλλά και με την ανάγκη να εξερευνήσει νέους τρόπους έκφρασης.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.