Buzz

Flix Top Ten 2013: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

στα 10

Παραδοσιακά, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, τo Flix σας προ(σ)καλεί να ψηφίσετε τις καλύτερες ταινίες του 2013. Είστε έτοιμοι να αναμετρηθείτε με τις επιλογές σας;

Flix Team
Flix Top Ten 2013: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Ανήκετε στο team «Gravity» ή στο team «Ολα Χάθηκαν»; Ησασταν από αυτούς που την άκουσαν με τη βουβή «Χιονάτη» του Πάμπλο Μπερχέρ; Λατρέψατε τη «Frances Ha» ή θα είστε αιώνια ερωτευμένοι με τη «Θλιμμένη Τζάσμιν»; Ηρθε η ώρα να δικαιώσετε τον «Ανθρωπο Από Ατσάλι» ή να δώσετε σίγουρη ψήφο στο «Iron Man 3»; Θα είναι «Η Ζωή της Αντέλ» η ευρωπαϊκή ταινία της χρονιάς και στη δική σας ψηφοφορία; Ποια από τις τρεις ταινίες του Ράιαν Γκόσλινγκ που βρίσκονται στη λίστα θα βρεθεί στην τελική δεκάδα σας; Και ποιος άραγε θυμάται πως μέσα στο 2013 είδαμε μερικές από τις καλύτερες ταινίες του 2012;

Μην αγχώνεστε. Πάρτε το χρόνο σας, μελετήστε τη λίστα με τις ταινίες που προβλήθηκαν στην Ελλάδα μέσα στο 2013, αναζητήστε τις αγαπημένες σας και φτιάξτε τη δική σας λίστα. Και για να θυμάστε για πάντα τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, ένας από εσάς που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα κερδίσει ολόκληρη την τελική δεκάδα σε DVD!

Οδηγίες: Συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα με όλες τις ταινίες που βγήκαν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2013 και ψηφίστε στα σχόλια παρακάτω τις πέντε ταινίες που θεωρείτε ότι σημάδεψαν το 2013, με σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να ψηφίζετε από σήμερα, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου του 2014. Τα αποτελέσματα και ο νικητής που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα ανακοινωθούν την εβδομάδα μετά τις 6 Ιανουαρίου του 2014.

Σκεφτείτε, υπολογίστε, ή απλώς ψηφίστε παρορμητικά. Περιμένουμε να σας διαβάσουμε με ανυπομονησία! Και εκτός ψηφοφορίας, τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα από κάτω.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

(Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει όσες ταινίες προβλήθηκαν στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013, με αλφαβητική σειρά. Για να θυμηθείτε κάποια ταινία μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στον τίτλο και θα σας παραπέμπψει στην αντίστοιχη κριτική του Flix. H λίστα θα συμπληρώνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να συμπεριλάβει και τις ταινίες που θα βγουν από τώρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς.)

Tags: best of 2013