Φεστιβάλ / Βραβεία

To Flix στο 35o Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας!

στα 10

Από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, η Δράμα γίνεται ξανά το κέντρο της μεγάλης κοινότητας των «μικρομηκάδων». Το Flix βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει το κλίμα και εντυπώσεις από τις 84 (!) ταινίες που διαγωνίζονται φέτος στο ελληνικό τμήμα.

Flix Team
To Flix στο 35o Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας!

Το 35ο Φεστιβάλ Δράμας υποδέχεται φέτος το πιο πολυπληθές Διαγωνιστικό Τμήμα που είχε ποτέ, με συνολικά 84 ταινίες, που σύμφωνα με τη νέα του πρακτική συμπεριλαμβάνει τις ταινίες που έχουν γυριστεί με ψηφιακό μέσο, αλλά και όλες τις ελληνικές ταινίες (σπουδαστικές ή όχι, μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, Ελληνες του εξωτερικού) σε ένα πείραμα που μένει να αποδειχθεί αν θα δώσει νέα πνοή στην ενίσχυση της κατά καιρούς παρεξηγημένης ταινίας μικρού μήκους.

Το Flix βρίσκεται στη Δράμα μεταφέροντας εντυπώσεις και από τις 84 ελληνικές ταινίες που θα διεκδικήσουν μια θέση στα βραβεία του Φεστιβάλ, τις υπόλοιπες προβολές και τις παράλληλες δράσεις του, με καθημερινές ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και κριτικές όλων των ταινιών του εθνικού διαγωνιστικού τμήματος.

Διαβάστε περισσότερα:

Βρείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τις 84 ταινίες που προκρίθηκαν και θα διαγωνιστούν στο φετινό φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας (τα ενεργοποιημένα links, που σηματοδοτούνται με το μπλε χρώμα, οδηγούν στο ξεχωριστό θέμα του Flix,gr για τον κάθε δημιουργό, την πορεία του και την ταινία που θα παρουσιάσει φέτος στο φεστιβάλ της Δράμας):

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του 35ου Φεστιβάλ Δράμας.