Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Flix

στα 10

Οι υποψήφιοι των φετινών Βραβείων Ιρις απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Flix, αποκαλύπτουν τι θα κάνουν όταν τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Flix Team
Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Flix

To Flix ζήτησε από όλους τους φετινούς υποψήφιους των Βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά τους, την πιθανότητα ενός βραβείου και σε ποιον θα αφιέρωναν το πιο μεγάλο ευχαριστώ τους.

Θυμηθείτε εδώ τις υποψηφιότητες των βραβείων Ιρις 2020 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.


Διαβάστε παρακάτω τις μίνι-συνεντεύξεις όσων απάντησαν στο ερωτηματολόγιο του Flix και πατήστε play στα βίντεο τους όπου απαντούν στην ερώτηση: «Τι θα κάνεις μόλις τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας;»:

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι μιλούν στο Flix


Τα βραβεία Ιρις 2020 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα ανακοινωθούν διαδικτυακά στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση και όχι σε τελετή απονομής, λόγω των προληπτικών μέτρων για την πανδημία του κοροναΐού, στις 14 Απριλίου 2020 στις 16.00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώσουν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, και τα μέλη της Έλλη Τρίγγου και Χρήστος Λούλης, με την συμβολαιογράφο κ. Ουρανία Μικρού να εποπτεύει τη διαδικασία.