Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας έρχεται στην Αθήνα

στα 10

Οι ταινίες του Εθνικού Διαγωνιστικού και του Εθνικού Σπουδαστικού Προγράμματος της φετινής διοργάνωσης ταξιδεύουν από 24 έως 27 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Ιριδα.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας έρχεται στην Αθήνα

Περίπου 1,5 μήνα μετά την ολοκλήρωσή του, το 47o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα. Από τις 24 έως και τις 27 Οκτωβρίου στoν κινηματογράφο Ιριδα θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό όλες οι ταινίες του Εθνικού Διαγωνιστικού και του Εθνικού Σπουδαστικού Προγράμματος που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.

Παράλληλα θα διεξαχθεί το και το Athens Pitching Lab για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνοδεύοντας τις βραβευμένες ταινίες της Δράμας στην Αθήνα με έμφαση στην ανάπτυξη των σεναρίων Ελλήνων δημιουργών. Φέτος θα συμμετάσχουν 6 ελληνικά σχέδια, τα οποία θα παρουσιαστούν ενώπιον κοινού, παραγωγών και επαγγελματιών του χώρου την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, στις 17.30, στην Ιριδα, και θα διεκδικήσουν τα 2 βραβεία development ‘Στάθης Παρασκευόπουλος’, που απονέμονται στη μνήμη του συνιδρυτή και στενού συνεργάτη του εκπαιδευτικού προγράμματος του DISFF, Στάθη Παρασκευόπουλου. Εμψυχώτριες για φέτος θα είναι η Βαρβάρα Δούκα (επικεφαλής του εκπαιδευτικού προγράμματος του DISFF), και η Τζωρτζίνα Κακουδάκη (σκηνοθέτιδα, δραματουργό και εκπαιδεύτρια του Drama Pitching Lab).

MJ

Οι 27 ταινίες που θα δούμε στην Ιριδα:

disff47-goes-to-ath

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, καθώς και μέσα από τα προφίλ του σε Facebook και Instagram.

disff47-ath-poster