Buzz

Ο πιο μικρός φαν του Τζέιμς Μποντ θα σας κλέψει την καρδιά

στα 10

Eνα πιτσιρίκι από τον Καναδά επικαλείται ότι είναι ο πιο ειδικός στις ταινίες του πράκτορα 007. Και θέλει να γίνει Μποντ όταν μεγαλώσει. Kαι η Ελεν ΝτεΤζένερις κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. Δείτε το βίντεο.

Ο πιο μικρός φαν του Τζέιμς Μποντ θα σας κλέψει την καρδιά

Ο Μπρίτον Γόκερ, ένα 8χρονο αγοράκι από το Κάλγκαρι του Καναδά είναι μάστερ εγκυκλοπαιδικών γνώσεων σε ό,τι αφορά τις ταινίες Τζέιμς Μποντ. Γνωρίζει ημερομηνίες, ονόματα, τρίβια και όταν μεγαλώσει θέλει κι ο ίδιος να γίνει Τζέιμς Μποντ. Ή τουλάχιστον να τον παίξει. Θημηθείτε το όνομά του. Κάτι μας λέει ότι θα τα καταφέρει σε μερικές δεκαετίες.

Διαβάστε ακόμα: Είδαμε το «Spectre» και αυτά είναι τα 10 spoiler-free πράγματα που μπορούμε να αποκαλύψουμε!

James Bond kid 607

Εμάς πάντως μάς κέρδισε. Το ίδιο και την Ελεν ΝτεΤζενέρις που τον κάλεσε στην εκπομπή της και του έκανε ένα τεράστιο δώρο: να ταξιδέψει στην πρεμιέρα του «Spectre» στο Μεξικό, να περπατήσει το κόκκινο χαλί με τους ηθοποιούς και να γνωρίσει τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Η γνωριμία του με τον Κρεγκ είναι ένα από τα πιο γλυκά βίντεο που θα δείτε σήμερα. Το πιτσιρίκι είναι τόσο ενθουσιασμένο να μάθει τα μυστικά «ενός καλού Τζέιμς Μποντ» και τόσο κεραυνοβολημένο που γνωρίζει τον Κρεγκ (τον οποίο θεωρεί «τον πιο σκληρό και τον πιο όμορφο Μποντ») που θα σας κάνει να λιώσετε.

Δείτε το βίντεο:

.

Διαβάστε τα πάντα για το «Spectre»: