Buzz

Μόνικα Μπελούτσι, Λέα Σεντού, Ναόμι Χάρις: Οι γυναίκες του Τζέιμς Μποντ για τα μάτια σας μόνο

στα 10

Οι τρεις γυναίκες του Spectre φωτογραφίζονται για το περιοδικό Rhapsody και ετοιμάζονται να κλέψουν την παράσταση από τον ένα και μοναδικό 007.

Μόνικα Μπελούτσι, Λέα Σεντού, Ναόμι Χάρις: Οι γυναίκες του Τζέιμς Μποντ για τα μάτια σας μόνο

Είναι και οι τρεις τους υπέροχες: η Μόνικα Μπελούτσι, η Λέα Σεντού και η Ναόμι Χάρις. Τα τρία «κορίτσια» του Τζέιμς Μποντ στο «Spectre» και αυτές που έρχονται να συνεχίσουν την εξέλιξη του Bond Girl μέσα στις δεκαετίες φέρνοντας νέο αέρα δυναμισμού αλλά και τη γοητεία που ανέκαθεν όφειλαν να διαθέτουν τα ερωτικά ενδιαφέροντα του πράκτορα 007.

Και οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Rhapsody, εν όψει της εξόδου του «Spectre» στις αίθουσες και μαζί με τις φωτογραφίες τους μιλούν για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα μέσα στο σύμπαν του διασημότερου πράκτορα της κινηματογραφικής ιστορίας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντάνιελ Κρεγκ δε θέλει να ξεχνάμε ότι ο Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης

Spectre Girls

Την ίδια, λοιπόν, στιγμή που ο Ντάνιελ Κρεγκ παραδέχεται δημόσια τη σεξιστική πρακτική του Τζέιμς Μποντ, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι δηλώνει περήφανη για τις γυναίκες στο «Spectre» («Νομίζω πως οι γυναίκες στην ταινία εξελίσσονται όπως συμβαίνει και στην κοινωνία. Καιρός ήταν...») και οι τρεις τυχερές που κλέβουν την παράσταση στο «Spectre» δίνουν τη δική τους ερμηνεία πάνω στον πόλεμο των φύλων.

Δείτε ακόμη: *Ολα τα φλας πάνω στη βασιλική πρεμιέρα του «Spectre» στο Λονδίνο

Spectre Monica Bellucci

Μόνικα Μπελούτσι / Λουτσία Σιάρα «Οταν με κάλεσε ο αντζέντης μου το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα ήταν αν θα είμαι η Τζούντι Ντεντς. Δυστυχώς δεν ήταν για αυτόν τον ρόλο, αλλά μου άρεσε η ιδέα να έχει ο Τζέιμς Μποντ μια σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Εμοιαζε επαναστατικό. Στην Ευρώπη είμαστε τυχερές. Κοιτάξτε την Ιζαμπέλ Ιπέρ, την Κατρίν Ντενέβ, την Σάρλοτ Ράμπλινγκ, την Ζιλιέτ Μπινός. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που παίρνουν υπέροχους ρόλους καθώς μεγαλώνουν και νομίζω πως αυτό είναι το σωστό. Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη ομορφιά όταν είσαι νέα, αλλά υπάρχει και μια άλλη όταν μεγαλώνεις. Ωριμάζει και η ψυχή σου και αυτό είναι σέξι.»

Δείτε ακόμη: Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η γυναίκα που δεν θα τολμούσε να ονειρευτεί ούτε ο Τζέιμς Μποντ!

Spectre Lea Seydoux

Λέα Σεντού / Δρ. Μάντλιν Σουάν «Το φύλο μου δεν υπήρξε ποτέ θέμα για μένα. Πάντοτε ένοιωθα δυνατή σαν άντρας. Νιώθω ελεύθερη. Αυτό ανήκει σε μένα και είμαι το αφεντικό του εαυτού μου.»

Δείτε ακόμη: H Μόνικα Μπελούτσι και η Λέα Σεντού δεν είναι δύο απλά Bond Girls!

Spectre Naomie Harris

Ναόμι Χάρις / Μάνιπενι Περισσότερες γυναίκες από ποτέ θα δουν τον εαυτό τους να εκπροσωπείται σε μια ταινία Μποντ και βοηθάει το γεγονός ότι όλες μας παίζουμε δυναμικές γυναίκες. Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είχαν πάντα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά - ο κόσμος θα ενθουσιάζεται πάντα με τα αυτοκίνητά του - αλλά επέζησαν γιατί εξελίχθηκαν μέσα στα χρόνια.»

Διαβάστε ακόμη:

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου:

Tags: Spectre