Buzz

Για να τελειώνουμε, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του από το να ξαναπαίξει τον Τζέιμς Μποντ

στα 10

Ο Ντάνιελ Κρεγκ απαντάει ξανά στην ερώτηση αν θα συνεχίσει να είναι ο Τζέιμς Μποντ και μετά το «Spectre» και αυτή τη φορά η απάντηση είναι οριστική!

Για να τελειώνουμε, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του από το να ξαναπαίξει τον Τζέιμς Μποντ

Ηταν μόλις πριν μια εβδομάδα, όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ έσπευσε να διασκεδάσει τις φήμες ότι αποχωρεί από το franchise, ανοίγοντας το δρόμο στους (άπειρους) υποψήφιους μνηστήρες, με τις δηλώσεις του στο περιοδικό «Sunday's Event» της Daily Mail.

Κάπου εκεί, και ενόψει της εξόδου του «Spectre» σε περίπου ένα μήνα στις αίθουσες του πλανήτη, κώπασε και η ακατάσχετη «διαδοχολία» που τροφοδοτεί εδώ και καιρό το δημοσιογραφικό κόσμο με κάθε πιθανό όνομα που είναι έτοιμο να αναλάβει το ρόλο του 007 - με πιο πρόσφατο αυτό του Ντάμιεν Λίουις που «σύμφωνα με πηγές» είναι ήδη αυτός που έχουν επιλέξει οι παραγωγοί για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Διαβάστε αναλυτικά: Μα είναι ο Ντάμιεν Λιούις ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Daniel Craig 607 3

Στην πιο πρόσφατη, όμως, συνεντευξή του στο Time Out του Λονδίνου, ο Ντάνιελ Κρεγκ απάντησε το εξής όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να φανταστεί να γυρίζει ακόμη μια ταινία του Τζέιμς Μποντ: «Θα προτιμούσα να σπάσω το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου... Τελείωσα για την ώρα. Εχουμε τελειώσει. Το μόνο που θέλω είναι προχωρήσω. Εννοώ για τουλάχιστον ένα ή δύο χρόνια. Δεν θέλω να το σκέφτομαι... Αν έκανα ακόμη μια ταινία του Μποντ, θα ήταν μόνο για τα χρήματα.»

Οταν ρωτήθηκε να σχολιάσει κάποια από τα ονόματα που ακούγονται για διάδοχοί του (από τον Ιντρις Ελμπα μέχρι τον Χιου Τζάκμαν και από τον Τζέισον Στέιθαμ μέχρι τον Ντάμιεν Λίουις), ο Ντάνιελ Κρεγκ απάντησε: «Κοίτα, δεν μου καίγεται καρφί. Καλή τύχη τους εύχομαι. Το μόνο που με νοιάζει είναι πως όταν σταματήσω θα έχουμε αφήσει το πράγμα σε μια καλή κατάσταση και ο κόσμος θα έρθει για να το κάνει καλύτερο».

Daniel Craig 607 1

Διαβάστε τα πάντα για τους μνηστήρες του Ντάνιελ Κρεγκ:

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre»: