Buzz

Μα είναι ο Ντάμιεν Λιούις ο νέος Τζέιμς Μποντ;

στα 10

To έγραψε η Sunday Mirror και όσο μπορεί κάποιος να την εμπιστευτεί, ο Ντάμιεν Λιούις πήρε το πράσινο φως για να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Μα είναι ο Ντάμιεν Λιούις ο νέος Τζέιμς Μποντ;

H πληροφορία στηρίζεται σε «κοντινές πηγές» που συνήθως σημαίνει μούφα, αλλά αν ισχύει, από την παραγωγή του Τζέιμς Μποντ δηλώθηκε πως «αν φύγει ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο επόμενος στη σειρά θα είναι ο Ντάμιεν Λιούις».

To άρθρο των Sunday Times έρχεται να προστεθεί σε μια παραφιλολογία που έχει ανοίξει εδώ και καιρό και περιλαμβάνει πλειάδα ονομάτων και διαφωνιών γύρω από τη διαδοχή του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος μέσες άκρες δήλωσε πως το «Spectre» είναι μάλλον η τελευταία φορά που θα φορέσει το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Κάθε εβδομάδα ένα νέο όνομα προστίθεται στη λίστα των διαδόχων του Ντάνιελ Κρεγκ (ο Χιου Τζάκμαν είναι ο πιο πρόσφατος), ενώ παλιοί Μποντ και ειδήμονες επί του «θέματος» εκφράζουν κάθε είδους άποψη. Ο Πιρς Μπρόσναν δεν θα είχε πρόβλημα να δει έναν μαύρο ή γκέι Τζέιμς Μποντ, ο συγγραφέας των τελευταίων βιβλίων του 007 θεωρεί οτι ο Ιντρις Ελμπα - ισχυρός υποψήφιος για το ρόλο εδώ και καιρό - είναι πολύ «του δρόμου» για να αναλάβει το βάρος και γενικά έχουν ακουστεί από τον Τζέισον Στέιθαμ μέχρι τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και από τον Μάικλ Φασμπέντερ μέχρι τον Τομ Χάρντι ως επίδοξοι μνηστήρες.

Διαβάστε αναλυτικά τα σενάρια της διαδοχής του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Damien Lewis 007

«Θεωρείται ένας διεθνής σταρ που είναι ιδανικός για το ρόλο. Μεγαλώνοντας, δείχνει συνεχώς πιο γοητευτικός», συνεχίζει η «ανώνυμη» πηγή που προκρίνει τον Ντάμιεν Λιούις ως τον επόμενο Τζέιμς Μποντ. «Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι τέλειος στο ρόλο και δεν υπάρχει πίεση ακόμη να τον αποσύρουμε. Αλλά αν αποφασίσει μόνος του να φύγει, ο Ντάμιεν πρέπει να γνωρίζει ότι είναι η νούμερο ένα επιλογή».

Διαβάστε τα πάντα για τους μνηστήρες του Ντάνιελ Κρεγκ:

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre»: