Buzz

Abso-fucking-lutely! O Τζέισον Στέιθαμ και θα μπορούσε και θα ήθελε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Σε συνέντευξή του στην Guardian με αφορμή το «Spy», ο Τζέισον Στέιθαμ ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Και η απαντησή του ήταν: «Abso-fucking-lutely!»

Abso-fucking-lutely! O Τζέισον Στέιθαμ και θα μπορούσε και θα ήθελε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ!

Με τον Ντάνιελ Κρεγκ να έχει δηλώσει πως το «Spectre» θα είναι η τελευταία του εμφάνιση ως Τζέιμς Μποντ, η συζήτηση γύρω από τη διαδοχή του έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό - και δεν εννοεί κανείς μόνο το debate για το αν ο Ιντρις Ελμπα είναι ο ιδανικός πρώτος μαύρος 007 ή αν δεν είναι «αρκετά Αγγλος» για το ρόλο.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί (καλά, αυτό του Ντάνιελ Ντέι Λίουις ας το ξεχάσουμε καλύτερα...), ο Τζέισον Στέιθαμ κερδίζει συνεχώς έδαφος, αφού μοιάζει να βρίσκεται στη σωστή ηλικία (47 ετών), στη σωστή φάση της καριέρας του (έχοντας καθαρίσει αμέτρητους και δείρει ακόμη περισσότερους) και στην προνομιακή θέση να έχει ήδη fan base μεγαλύτερο από όλους τους προηγούμενους Μποντ μαζί (ακόμη και αν οι θαυμαστές του περιορίζονται σε συγκεκριμένη κατηγορία action περιπετειών κυρίως για οικιακή κατανάλωση).

Διαβάστε ακόμη: Ολα όσα μάθαμε από το teaser trailer του «Spectre»

Jason Statham 607

«Αν θα μπορούσα να το κάνω; Abso-fucking-lutely» - «Αν θα το έκανα; Abso-fucking-lutely» - «Είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ ένας σπουδαίος Μποντ; Abso-fucking-lutely»

Αυτή ήταν η απάντηση του Τζέισον Στέιθαμ σε συνέντευξη του στη Guardian με αφορμή το «Spy» που βγαίνει αυτήν την εποχή στις αίθουσες του κόσμου και βρίσκει τον Βρετανό hitman να παρωδεί όπως ξέρει και μπορεί τις κατασκοπικές περιπέτειες του 007 στο πλευρό της Μελίσα ΜακΚάρθι και του Τζουντ Λο.

«Νομίζω θα έκανα έναν αξιοπρεπή Μποντ. Αλλά θα ήμουν πολύ πολύ διαφορετικός αν το έκανα», δηλώνει, μάλλον κολακευμένος από τις φήμες που τον θέλουν άξιο διάδοχο των Σον Κόνερι, Ρότζερ Μουρ, Τζορτζ Λάζενμπι, Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόνσαν και Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του πιο διάσημου πράκτορα της λογοτεχνίας και του σινεμά.

Διαβάστε ακόμη: «Προτιμώ να με αποκαλούν Bond Lady»: Η Μόνικα Μπελούτσι και το τέλος των Bond Girls (όπως τα γνωρίζαμε)

Jason Statham 607

Στην ερώτηση αν θα έπαιζε ποτέ τον κακό σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ, ο Τζέισον Στέιθαμ απάντησε: «Χμ... Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό. Θα προτιμούσα να παίξω τον άλλο τύπο», υπερασπίζοντας ωστόσο σε όλη τη συνέντευξή του την old school περιπέτεια που υπηρετεί εδώ και χρόνια - κόντρα στις υπερηρωικές ταινίες που στηρίζονται στα ειδικά εφέ:

«Φοράς μια κάπα και τα στενά σου και γίνεσαι υπερήρωας; Δεν κάνουν τίποτα. Απλά κάθονται στο καμαρίνι τους. Είναι απόλυτα, 100% δημιουργήματα των κασκαντέρ, των green screens. Δεν με ενθουσιάζει καθόλου η προοπτική αυτή... Μου αρέσει να κάνω ταινίες δράσης. Αυτές μου άνοιξαν το δρόμο και έχω κάνει μια υπέροχη καριέρα με αυτές. Γιατί να μην συνεχίσω να κάνω αυτό που πάντα ήθελα να κάνω;»

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως αν ο Τζέισον Στέιθαμ δεν είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, δεν θα είναι σίγουρα ο νέος υπερήρωας της εποχής μας... Και στις δύο περιπτώσεις, η απόφαση δεκτή.

Jason Statham 607

Διαβάστε ακόμη: