Buzz

Ποιος Τζέιμς Μποντ; Η Μελίσα ΜακΚάρθι είναι η διεθνής κατάσκοπος που θα αγαπήσουμε!

στα 10

Spoof του genre του κατασκοπικού είδους ή απλά ένα one woman show από την Μελίσα ΜακΚάρθι, το «Spy» έρχεται με άγριες διαθέσεις για να ρίξει τη σκόνη του σε όλους τους κατασκόπους που (νομίζαμε) ότι αγαπήσαμε.

Ποιος Τζέιμς Μποντ; Η Μελίσα ΜακΚάρθι είναι η διεθνής κατάσκοπος που θα αγαπήσουμε!

Η Σούζαν Κούπερ είναι μια αναλύτρια της CIA, αποτελεσματική στη δουλειά της και κλειδί πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές που όμως φέρνει εις πέρας από το γραφείο της. Οταν όμως θα αναγκαστεί να βγει στη δράση, θα έχει να αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο έμπορο όπλων και να εμποδίσει μια διεθνή καταστροφή...

Αυτή είναι η υπόθεση του «Spy» του Πολ Φιγκ, της νέας κωμωδίας που φτιάχτηκε για να δώσει... αέρα στην κωμική περσόνα της Μελίσα ΜακΚάρθι και να την τοποθετήσει ανάμεσα στον Τζουντ Λο και τον Τζέισον Στέιθαμ - όνειρο κάθε γυναίκας ανά τον πλανήτη.

Spy Greek Poster

Οι πρώτες κριτικές για την ταινία μιλούν για κωμικό ντελίριο της ΜακΚάρθι - και για τον καλύτερο ρόλο της καριέρας της, ενώ το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δίνει το στίγμα του ανεξέλεγχτου, χοντροκομμένου fun που θα έρθει για να επιβεβαιώσει αν παραμένει κραταιό και στο box-office.


Διαβάστε ακόμη: