Buzz

«Ποια απ' όλες θα καλέσετε;»: Αυτές είναι οι νέες... «Ghostbusters»!

στα 10

Οριστικοποιήθηκε το γυναικείο καστ του reboot του «Ghostbusters» με ημερομηνία εξόδου τον Ιούλιο του 2016.

«Ποια απ' όλες θα καλέσετε;»: Αυτές είναι οι νέες... «Ghostbusters»!

Ξεχάστε τις φήμες για την Τζένιφερ Λόρενς ή την επιθυμία της Τζίλιαν Αντερσον να είναι μια από τους θηλυκούς «Ghostbusters».

Το καστ του πολυσυζητημένου reboot της θρυλικής ταινίας των 80s οριστικοποιήθηκε - τουλάχιστον για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, χωρίς αυτό να απαγορεύει πως θα πρέπει να περιμένουμε χαριτωμένα cameos από λάτρεις της ταινίας και παλιούς πρωταγωνιστές (βλ. Μπιλ Μάρεϊ).

Διαβάστε ακόμη: Ο Ινγκμαρ Μπέργκμαν έβλεπε...«Ghostbusters»!

Τα «αστεία» κορίτσια - όλα με προϋπηρεσία στο «Saturday Night Live» - που θα κυνηγήσουν τα φαντάσματα είναι οι Κρίστεν Γουιγκ, η Μελίσα ΜακΚάρθι (είχε δηλώσει: «Η ιδέα μου φαίνεται τρομακτική, γιατί αναμετριέσαι με μια μυθική ταινία, αλλά θα δεχόμουν στη στιγμή»), η Κέιτ ΜακΚίνον και η Λέσλι Τζόουνς, σκηνοθετημένα από τον Πολ Φίγκ που γράφει και το σενάριο και σε παραγωγή του Ιβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Ghostbusters».


Οι προτάσεις του Μπιλ Μάρεϊ λοιπόν εισακούστηκαν ως προς τις Μελίσα ΜακΚάρθι και Κρίστεν Γουιγκ, ενώ στο Χόλιγουντ γιορτάζουν ήδη ένα all-female power blockbuster που αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Διαβάστε ακόμη: