Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς στο «Ghostbusters 3»;

στα 10

Σε συνέντευξή της στο MTV ομολογεί ότι συναντήθηκε με το σκηνοθέτη, Πολ Φιγκ. Χμμ...

Η Τζένιφερ Λόρενς στο «Ghostbusters 3»;

Δημοσιογράφος του MTV αποφάσισε να εντάξει στις ερωτήσεις του απέναντι σε όποιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες συναντά αυτό τον καιρό και μία για το πολυαναμενόμενο «Ghostbusters 3», το οποίο φημολογείται ότι θα έχει μόνο γυναίκες πρωταγωνίστριες: «εσείς ποιες θα επιλέγατε;» Είτε απέναντί του είναι η Τζέσικα Τσαστέιν για το «A Most Violent Year», είτε οι Κρίστιαν Μπέιλ και Ρίντλεϊ Σκοτ για το Eξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες, είτε το πρωταγωνιστικό τρίο των «Hunger Games: Επανάσταση Μέρος 1» τούς κάνει την ερώτηση για το «Ghostbusters 3». Μόνο που στην τελευταία περίπτωση, η Τζένιφερ Λόρενς με το γνωστό αυθορμητισμό της του προσφέρει ένα απρόσμενο λαβράκι: «έχω συναντηθεί ήδη με τον σκηνοθέτη».

Η αλήθεια είναι πως ο Πολ Φιγκ και η παραγωγή δεν έχουν ανακοινώσει κανένα όνομα ακόμα για τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, παρότι ο Μπιλ Μάρεϊ πριν λίγο καιρό είχε μοιραστεί τις δικές του, εξαιρετικά διασκεδαστικές ιδέες – διαβάστε τις εδώ. Η μία από αυτές, η Μελίσα ΜακΚάρθι, απάντησε ότι η ιδέα της φαίνεται «τρομακτική, γιατί αναμετριέσαι με μια μυθική ταινία,» αλλά ότι θα δεχόταν στη στιγμή. Η Τζίλιαν Αντερσον επίσης έχει δηλώσει επίσημα ότι θέλει πάαααααρα πολύ να παίξει στο γυναικείο «Ghostbusters».

Δείτε όμως ποιες άλλες συναδέλφους επέλεξαν οι σταρ για τους ρόλους και μετρήστε ψήφους! Εξτρα μπόνους η alright, alright alright απάντηση του Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ...

.

Διαβάστε περισσότερα: