Buzz

«Spectre»: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη για τον Τζέιμς Μποντ και τη Μόνικα Μπελούτσι

στα 10

Μετά τα γυρίσματα στην Αυστρία, ο Τζέιμς Μποντ φτάνει στη Ρώμη για να συναντήσει τη Μόνικα Μπελούτσι και μαζί να γυρίσουν μια από τις σκηνές δράσης που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη ακόμη περισσότερο στο επικείμενο «Spectre».

«Spectre»: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη για τον Τζέιμς Μποντ και τη Μόνικα Μπελούτσι

Η Ρώμη δηλώνει έτοιμη για να υποδεχθεί τα γυρίσματα του «Spectre», με την παραγωγή να αφήνει πίσω της τη χιονισμένη Αυστρία και να απολαμβάνει τον καθαρό ήλιο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Τα γυρίσματα στη Ρώμη θα περιλαμβάνουν μια σκηνή στο Μουσείο Ρωμαϊκού Πολιτισμού που θα χρησιμοποιηθεί ως νεκροταφείο (μετά την άρνηση των αρχαιολογικών υπηρεσιών να δώσουν άδεια για γύρισμα στο νεκροταφείο του Βεράνο), ενώ στην αιώνια πόλη θα γυριστεί και μια σκηνή καταδίωξης με αυτοκίνητα δίπλα στον Τίβερη με τα περισσότερα από αυτά να πέφτουν μέσα στο ποτάμι, ενώ οι φήμες θέλουν τον Ντάνιελ Κρεγκ να προσγειώνεται στη γέφυρα Ponte Sisto με αλεξίπτωτο. Καταδιώξεις θα γυριστούν και στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης γύρω από την Piazza Navone, τη Fontana di Trevi και το Βατικανό.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Πρώτη επίσημη εικόνα του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Spectre» (συν παιχνίδια στα χιόνια με την Λέα Σεντού)

Το απόλυτο highlight των γυρισμάτων στη Ρώμη για το «Spectre» όμως είναι η Μόνικα Μπελούτσι που εμφανίστηκε την πρώτη μέρα των γυρισμάτων να βγαίνει από μια Aston Martin για να επισκεφθεί ένα σόου στη RAI όπου και μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής της στην ταινία: «Είναι επανάσταση. Ενα Bond Girl που βρίσκεται στα 50 του χρόνια μοιάζει ενδιαφέρον. Επικοινωνεί έναν διαφορετικό και πιο αξιοσέβαστο βλέμμα απέναντι στις γυναίκες.»

Η Μπελούτσι φωτογράφηθηκε με τον Ντάνιελ Κρεγκ με φόντο τη Ρώμη και οι φωτογραφίες έγιναν όπως ήταν αναμενόμενο ανάρπαστες...

Spectre Rome Belucci 607

Spectre Rome Belucci 607

Spectre Rome Belucci 607

Spectre Rome Belucci 607

Spectre Rome Belucci 607

Διαβάστε ακόμη: Η 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα λέγεται «Spectre» και θα έχει Bond Girl τη Μόνικα Μπελούτσι

Tags: Spectre