Buzz

Πρώτη επίσημη εικόνα του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Spectre» (συν παιχνίδια στα χιόνια με την Λέα Σεντού)

στα 10

Η Sony δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου 007 και μαζί ένα βίντεο από τα γυρίσματα, γεμάτο από την Λέα Σεντού!

Πρώτη επίσημη εικόνα του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Spectre» (συν παιχνίδια στα χιόνια με την Λέα Σεντού)

«Ετοιμάζουμε μία συγκλονιστική σκηνή, μία από τις μεγαλύτερες σκηνές δράσης της ταινίας - το κερασάκι στην τούρτα, θα μπορούσαμε να πούμε. Θα είναι θεαματική, και η Αυστρία φαίνεται ότι έχει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε.».

Αυτά σημειώνει ο παραγωγός Γκρεγκ Γουίλσον για να συνοδεύσει την πρώτη φωτογραφία του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Spectre» (όχι τόσο σέξι όσο ήταν η πρώτη φωτογραφία από το «Skyfall»)και μαζί ένα μικρής διάρκειας βίντεο από τα γυρίσματα στη χιονισμένη Αυστρία. Και ο υπεύθυνος παραγωγής Ντένις Γκάσνερ προσθέτει: «Αυτό που συζητούσαμε με τον Σαμ είναι το πώς με το 'Spectre' θα ξεπεράσουμε το 'Skyfall' - μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μία καλή αρχή. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε την παράδοση των ταινιών Bond, με σκηνές συναρπαστικές για το κοινό, και τι πιο συναρπαστικό από το να είσαι στην κορυφή του κόσμου!»

Διαβάστε ακόμη: Η 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα λέγεται «Spectre» και θα έχει Bond Girl τη Μόνικα Μπελούτσι

Spectre James Bond 607

H επίσημη υπόθεση του «Spectre» που έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στην Ελλάδα την 12η Νοεμβρίου 2015 σε διανομή της Feelgood Entertainment παραμένει - για την ώρα - σκεπασμένη κι αυτό από παχύ χιόνι μυστηρίου:

Eνα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Οσο η M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Δείτε εδώ το βίντεο από τα γυρίσματα στην Αυστρία:


Διαβάστε ακόμη: