Buzz

Και τρίτο Bond Girl για τον Ντάνιελ Κρεγκ στο «Spectre»

στα 10

Φαίνεται πως ο Τζέιμς Μποντ δεν βρίσκει αρκετές τη Μόνικα Μπελούτσι και τη Λέα Σεντού, προσθέτοντας στη συλλογή του ακόμη ένα Bond Girl μεξικάνικης καταγωγής...

Και τρίτο Bond Girl για τον Ντάνιελ Κρεγκ στο «Spectre»

Με επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής του «Spectre», έγινε γνωστό πως η Μεξικάνα Στέφανι Σίγκμαν θα κάνει το δικό της πέρασμα από την ταινία στο ρόλο της (αγνώστων λοιπών στοιχείων) Εστέλ...

Για όσους τη γνωρίζουν, η Σίγκμαν είναι πιο γνωστή για το «Miss Bala» που ήταν η επίσημη υποψηφιότητα του Μεξικό για τα Οσκαρ του 2011, ενώ έχει εμφανιστεί στο φετινό νορβηγικό «Pioneer» (που ήταν η επίσημη υποβολή της χώρας στα Οσκαρ) και στα τηλεοπτικά «The Bridge» και στο «Narcos» του Netflix.

Ως τρίτο και λιγότερο γνωστό Bond Girl, η Σίγκμαν αναμένεται να μην έχει ισότιμο ρόλο στην ταινία με τις Μόνικα Μπελούτσι και Λέα Σεντού, πράγμα που ήδη σχολιάζεται από θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ ως «αυτή που θα θυσιαστεί» - εννοώντας το κορίτσι που πεθαίνει κατά τη διάρκεια της ταινίας ή πιο πιθανά που παίζει λίγο στην αρχή (θυμηθείτε την Τόνια Σωτηροπούλου στο «Skyfall») και μετά δεν εμφανίζεται ποτέ ξανά.

Διαβάστε ακόμη: «Προτιμώ να με αποκαλούν Bond Lady»: Η Μόνικα Μπελούτσι και το τέλος των Bond Girls (όπως τα γνωρίζαμε)

Stephanie Sigman 607

Πρώην μοντέλο και σούπερ σταρ στο Μεξικό λόγω της επιτυχίας του «Miss Bala», η 27χρονη Στέφανι Σίγκμαν, που στην ταινία του Γεράρδο έπαιζε μια κοπέλα-θύμα μιας σπείρας ναρκωτικών, είχε δηλώσει προφητικά σε μια από τις συνεντεύξεις της το 2011 τα εξής: «Θέλω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό. Θα ήθελα να παίξω την κακιά. Θέλω να πάρω εκδίκηση μετά από αυτό. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω στο Μεξικό, αλλά θα ήθελα να μπορώ να κάνω ταινίες και αλλού. Λατρεύω τις ταινίες δράσης. Δεν έχετε ιδέα... Εχω δύο αδερφούς, οπότε έχω συνηθίσει να βλέπω πολλές ταινίες δράσης...»

Ισως τώρα να έχει δική της μια σκηνή δράσης...

Stephanie Sigman 607

To «Spectre» είναι προγραμματισμένο για να βγει στις βρετανικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Spectre