Buzz

O Σαμ Μέντες εξηγεί γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον Τζέιμς Μποντ

στα 10

Σε ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα του «Spectre», ο Σαμ Μέντες αποκαλύπτει γιατί παραμένει αφοσιωμένος σκηνοθέτης της σειράς για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

O Σαμ Μέντες εξηγεί γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον Τζέιμς Μποντ

Το δεύτερο βίντεο από τα γυρίσματα του «Spectre» που κυκλοφορεί προς ικανοποιήση των φανατικών θαυμαστών της σειράς, επικεντρώνεται στον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες και τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το «Spectre», ενώ αρχικά και παρά την τεράστια επιτυχία του «Skyfall» είχε δηλώσει πως αποχωρεί από το franchise. Μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει...

Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγες ημέρες με τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Λέα Σεντού στα χιόνια.

«Οι λόγοι για τους οποίους κάνω για δεύτερη φορά μια ταινία του Τζέιςμ Μποντ είναι οι λόγοι για τους οποίους θα έκανα μια οποιοδήποτε άλλη ταινία και έχουν να κάνουν με την ιστορία. Και σε αυτήν την ταινία, αυτό που έχουμε είναι μια ολόκληρη ταινία καθοδηγούμενη από τον Μποντ. Βρίσκεται σε αποστολή ήδη από την αρχή και αυτή δεν είναι άλλη από το αν θα ακολουθήσει τη ζωή που έκανε πάντα, αν η ζωή αυτή έχει νόημα και αν τελικά θα συνεχίσει. Για να το μάθετε θα πρέπει να έρθετε να δείτε την ταινία.»

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν εκτός από τον Σαμ Μέντες και ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο Ρέιφ Φάινς ως Μ, η Ναόμι Χάρις ως Ιβ Μανιπένι και ο Μπεν Γουίσο ως Q.


Δείτε τη σκηνή καταδίωξης με αυτοκίνητα που γυρίστηκε αυτές τις μέρες στη Ρώμη.

To «Spectre» είναι προγραμματισμένο για να βγει στις βρετανικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Spectre