Buzz

Ολα τα στοιχήματα στον αέρα: οι bookies του Λονδίνου ξέρουν ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

στα 10

O Nτάνιελ Κρεγκ φεύγει, αλλά ποιος θα πάρει τη θέση του; Εχουν ακουστεί δεκάδες ονόματα, αλλά οι bookers του Λονδίνου κάνουν μια κίνηση που δείχνει ότι κάποιος ξαφνικά ανέτρεψε την 007 κούρσα! Ποιος είναι, πιστεύετε;

Ολα τα στοιχήματα στον αέρα: οι bookies του Λονδίνου ξέρουν ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Με τον Ντάνιελ Κρεγκ να έχει δηλώσει πως το «Spectre» θα είναι η τελευταία του εμφάνιση ως Τζέιμς Μποντ, φανς, κριτικοί κινηματογράφου, sites, εφημερίδες και περιοδικά - όλοι συζητούν, διαφωνούν και στοιχηματίζουν για τον διάδοζό του.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταγωνιστήσει σε αυτό το debate, είναι αυτό του Ιντρις Ελμπα ως ο ιδανικός πρώτος μαύρος 007 παρόλο που ακούστηκαν και διάφορες ρατσιστικές απόψεις ότι δεν είναι «αρκετά Αγγλος» για το ρόλο. Παλιότερα, είχαμε να προηγείται των προτιμήσεων ο Ντάνιελ Ντέι Λούις), σήμερα έχουν ακουστεί πλέον οι πάντες - από τον Τζέισον Στέιθαμ, μέχρι τον Μάικλ Φαμπέντερ και τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (που πάει με όλα!)

Διαβάστε και δείτε ακόμα: To «Spectre» θα έχει την πιο θεαματική εναρκτήρια σκηνή στην ιστορία των ταινιών του Τζέιμς Μποντ!

idris elba james bond 607

Σύμφωνα με το Variety όμως, μία πρόσφατη κίνηση των bookers του Λονδίνου (γιατί πρέπει να σας πούμε ότι παίζονται στοιχήματα χιλιάδων λιρών για το ποιος θα φορέσει τα ατσαλάκωτα κουστούμια του Μποντ και θα πίνει το μαρτίνι του shaken and not stirred) ανατίναξε τις προβλέψεις. Εντονη φημολογία ότι ο Ντάμιεν Λούις πλησιάζει πολύ στο να υπογράψει συμφωνία με τα στούντιο ανάγκασαν την μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων, William Hill, να αλλάξει τις αποδόσεις: τώρα ο πρωταγωνιστής του «Homeland» έχει απόδοση ότι μπορεί να αναλάβει ως ο επόμενος Μποντ 3/1 (από 25/1).

Διαβάστε ακόμη: O Μποντ λέει το όνομά του (κι έρχεται κοντά με τη Μόνικα Μπελούτσι) σε ένα νέο teaser του «Spectre»

damien lewis james bond 607

Ο Ιντρις Ελμπα συνεχίζει να προηγείται με 5/2. Η υπόλοιπη λίστα έχει ως εξής: Τομ Χάρντι (4/1), Χένρι Καβίλ (5/1), Μάικλ Φασμπέντερ (7/1) και Ορλάντο Μπλουμ (12/1).

«Δεν έχει ξανασυμβεί μία τόσο θεαματική αλλαγή, πρόκειται για μία μετακίνηση της τάξεως των 312 ευρώ στο πρόσωπο του Ντάμιεν Λούις» δήλωσε ο εκπρόσωπος της William Hill, Ρούπερτ Ανταμς.

Οι τελευταίες δουλειές του Ντάμιεν Λούις συμπεριλαμβάνουν τα «Wolf Hall», όπου ερμήνευσε τον Ερρίκο τον 8ο, αλλά και το «Queen of the Desert» του Βέρνερ Χέρτζογκ δίπλα στην Νικόλ Κίντμαν. Τηλεοπτικά θα τον απολαύσουμε στη νέα σειρά του Showtime «Billions», όπου ερμηνεύει έναν χρηματιστή. Το σημαντικό όμως είναι το φιλμ που τον συνδέει με τον Τζέιμς Μποντ: πρωταγωνίστησε πέρσι στο «The Silent Storm», παραγωγής Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, οι οποίοι είναι φυσικά και οι διάσημοι παραγωγοί του κινηματογραφικού 007 franchise.

Λέτε, λοιπόν να αληθεύουν οι φήμες;

Διαβάστε ακόμη: