Buzz

To «Spectre» θα έχει την πιο θεαματική εναρκτήρια σκηνή στην ιστορία των ταινιών του Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Ενα βίντεο από τα γυρίσματα στο Μεξικό το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

Flix Team
To «Spectre» θα έχει την πιο θεαματική εναρκτήρια σκηνή στην ιστορία των ταινιών του Τζέιμς Μποντ!

Συνεχίζοντας να προσφέρει εικόνες από τα γυρίσματα του «Spectre», η παραγωγή του νέου Τζέιμς Μποντ αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν στην «πιο θεαματική εναρκτήρια σκηνή» που είδαμε ποτέ σε ταινία του 007 - όπως ομολογούν μέλη του συνεργείου κατευθείαν από το Μεξικό όπου ειδικά για την ταινία στήθηκε μια αναπαράσταση της διάσημης «Ημέρας των Νεκρών», της ετήσιας παρέλασης που γίνεται κάθε Νοέμβριο και αποτελεί μια λατινοαμερικανική παράδοση προς τιμή των νεκρών...

1500 κομπάρσοι χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει η αναπαράσταση της «Ημέρας των Νεκρών» για τις ανάγκες του «Spectre», σε μια σκηνή που όπως προδίδει το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω θα είναι η εναρκτήρια της ταινίας - ταιριαστή στη σκοτεινή φιλοσοφία του Σαμ Μέντες που είχε ξεκινήσει από το «Skyfall».

Διαβάστε ακόμη: O Μποντ λέει το όνομά του (κι έρχεται κοντά με τη Μόνικα Μπελούτσι) σε ένα νέο teaser του «Spectre»

Spectre Mexico 607

Τα γυρίσματα του «Spectre» στο Μεξικό έχουν τη δική τους ιστορία, αφού κυκλοφόρησαν φήμες πως η παραγωγή της ταινίας αναγκαστηκε να αλλάξει το σενάριο και να συμπεριλάβει γυρίσματα στο Μεξικό, μετά από την υπόσχεση από πλευρά της χώρας πως θα έδιναν στην ταινία 20 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να την απεικονίσει με «θετικό τρόπο». Η παραγωγή του «Spectre» αρνήθηκε τις φήμες και δήλωσε πως ηταν από πριν προγραμματισμένο πως η συγκεκριμένη σκηνή θα γυρίζόταν στο Μεξικό.

Δείτε ακόμη: Aston Martin εναντίον Jaguar: αυτή η σκηνή του «Spectre» είναι ήδη κλασική

Spectre Mexico 607

Περιμένουμε το «Spectre» με ανυπομονησία στις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ φυσικά και γύρου του τους Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο και Ρέιφ Φάινς από τη «γνώριμη» ομάδα κι επιπλέον τους Μπατίστα, Λεά Σεντού, Μόνικα Μπελούτσι, Αντριου Σκοτ και τον Κριστόφ Βαλτς σ' ένα ρόλο «κακού» που παραμένει μυστηριώδης. Στο «Spectre», ο Τζέιμς Μποντ λαμβάνει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του που τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Οσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Μποντ ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα αποκαλυπτικά γυρίσματα στο Μεξικό για την εναρκτήρια σκηνή του «Spectre»:


To «Spectre» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2015, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Spectre