Buzz

Τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ παίρνουν τη θέση που τους αξίζει!

στα 10

Παραμελημένα μέσα στα χρόνια, τα Bond Girls πρωταγωνίστησαν στις επανακυκλοφορίες των βιβλίων του Ιαν Φλέμινγκ για λογαριασμό του εκδοτικού οίκου Penguin το 2008 και τώρα πουλιούνται. Για συλλέκτες...εμπειριών!

Τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ παίρνουν τη θέση που τους αξίζει!

Τα κλασικά εξώφυλλα που σχεδίασε ο Μάικλ Ζιλέτ το 2008 για τις επανεκδόσεις των περιπετειών του Τζέιμς Μποντ από τον εκδοτικό οίκο Penguin, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του συγγραφέα του Τζέιμς Μποντ, Ιαν Φλέμινγκ, ήταν βασισμένα στην εξής απλή, αλλά τόσο αποτελεσματική ιδέα: αφήνοντας στο περιθώριο τον ίδιο τον 007 απεικόνιζαν τις φιγούρες του Bond Girl του κάθε βιβλίου, σε ένα συνδυασμό αισθησιασμού, ρετρο design και λατρείας για τις γυναίκες που κάνουν τον κόσμο του διάσημου Βρετανού πράκτορα να γυρίζει...ακόμη και σήμερα.

Τώρα η Electric Works Gallery στο Σαν Φρανσίσκο τύπωσε τα σχέδια του Ζιλέτ σε αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίτυπα και τα πουλάει (έναντι ακριβού αντιτίμου - 225 δολάρια τα μεγάλα, 95 δολάρια τα μικρά), για τους συλλέκτες που αντιλήφθηκαν ήδη από την ημέρα κυκλοφορίας των βιβλίων τη συλλεκτική τους αξία.

Δείτε τα όλα στο gallery και διαλέξτε το καλύτερο. Δεν θα σας το κάνουμε δώρο, αλλά σε κάθε περίπτωση θα καταλάβουμε τα γούστα σας...

Διαβάστε επίσης όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επερχόμενη, νέα, 23η κινηματογραφική περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Skyfall», με τον Ντάνιελ Κρεγκ.