Buzz

50 χρόνια Τζέιμς Μποντ σε 6 εξώφυλλα!

στα 10

Για να γιορτάσει μεγαλόπρεπα την επέτειο των 50 χρόνων του πιο γοητευτικού κινηματογραφικού πράκτορα, το συλλεκτικό βρετανικό GQ Νοεμβρίου που κυκλοφόρησε χθες έχει 6 διαφορετικά εξώφυλλα με 6 διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ολους όμως τους λένε Μποντ. Τζέιμς Μποντ.

50 χρόνια Τζέιμς Μποντ σε 6 εξώφυλλα!

Συλλεκτική έκδοση περιορισμένων και αριθμημένων αντίτυπων κυκλοφορεί το βρετανικό GQ Νοεμβρίου. Εξι διαφορετικά εξώφυλλα φιλοξενούν κάθε ένα ηθοποιό που γλίστρησε στο ατσαλάκωτο σμόκιν του πράκτορα 007, οδήγησε τα γρήγορα αυτοκίνητά του, παρήγγειλε το χτυπημένο μαρτίνι του.

Ο Σερ Σον Κόνερι, ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο Σερ Ρότζερ Μουρ, ο Τίμοθι Ντάλτον, ο Πιρς Μπρόσναν και ο Ντάνιελ Κρεγκ ξαναζωντανεύουν τον Τζέιμς Μποντ, σε φωτογραφίες σύγχρονες με τις εποχές που ερμήνευαν τον μύθο του.

Το GQ τους δίνει μάλιστα και χαρακτηριστικά: Ο Κρεγκ είναι ο «Εκτελεστής», ο Κόνερι «Ο Αγωνιστής», ο Μπρόσναν «Ο Γητευτής», ο Μουρ «Ο Εραστής», ο Ντάλτον «Ο Επαναστάτης» κι ο Λάζενμπι «Ο Μοναχικός».

Η ιδέα του περιοδικού φυσικά ξεπερνά την επικαιρότητα του «Skyfall», της 23ης ταινίες Μποντ, αλλά γιορτάζει πανηγυρικά τα 50 χρόνια της κινηματογραφικής ζωής του πράκτορα -από τη στιγμή δηλαδή που τον πρωτοείδαμε στην μεγάλη οθόνη στο νησί του Δρ. Νο.

Εκτός από τα εξώφυλλα φυσικά, το περιοδικό φιλοξενεί μεγάλο ρεπορταζιακό αφιέρωμα με τίτλο για το παρελθόν και το παρόν του 007. Εντυπωσιακή, η αποκλειστική συνέντευξη Ρότζερ Μουρ στον Ντέιβιντ Γουίλιαμ!

Οσο περιμένουμε την μεγάλη πρεμιέρα στην Αγγλία στα τέλη Οκτωβρίου και στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου, διαβάστε τα πάντα για το «Skyfall» εδώ.