Buzz

Bond 50: Blu-ray συλλεκτική κασετίνα με τα άπαντα του Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Ο πιο cool πράκτορας της λογοτεχνικής και κινηματογραφικής παράδοσης κλείνει 5 δεκαετίες στο σινεμά και το γιορτάζει με μία κασετίνα - υγρό όνειρο για τους φανατικούς του είδους: τα άπαντα του Τζέιμς Μποντ σε Blu-ray (ναι, και οι 22 ταινίες!) για ένα μοναδικό στην ιστορία συλλεκτικό πακέτο. Τόσο κλασάτα golden γενέθλια μόνο εκείνος μπορούσε...

Bond 50: Blu-ray συλλεκτική κασετίνα με τα άπαντα του Τζέιμς Μποντ!

Οι περιπέτειες του πράκτορα 007 στην μεγάλη οθόνη αποτελούν το μακροβιέστερο franchise στην ιστορία του κινηματογράφου και μία μεγάλη παράδοση. Περιμένοντας με ανυπομονησία το «Skyfall» να μας ρίξει σε ελεύθερη πτώση, ο ατσαλάκωτος Βρετανός κατάσκοπος υποδέχεται το 2012 φέρνοντας δώρα: σβήνει 50 κεράκια και το γιορτάζει.

50 χρόνια κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ - χρυσή επέτειος. Για αυτό και σε συνεργασία οι εταιρείες MGM και Fox παρουσιάζουν ένα golden, high definition, συλλεκτικό δώρο: για πρώτη φορά στην ιστορία και οι 22 Τζέιμς Μποντ ταινίες σε Blu-ray, πακεταρισμένες στο ολοκαίνουργιο «BOND 50» box set. Να θυμίσουμε ότι 9 από αυτές ήταν ακυκλοφόρητες σε Blu-ray.

Η ανακοίνωση έγινε χτες, 10 Ιανουαρίου, σ' ένα κοινό πάνελ με τους σκηνοθέτες Τζον Γκλεν («Για τα Μάτια σου Μόνο», «Octopussy», «A View to a Kill», «Με το Δάχτυλο στη Σκανδάλη», «Licence To Kill») και Μάικλ Απτεντ («Ο Κόσμος δεν Είναι Αρκετός») και τα Bond Girls Ολγκα Κιριλένκο («Quantum of Solace») και Κατερίνα Μουρίνο («Casino Royale»).

Οι έξι ηθοποιοί που έχουν φορέσει το σμόκιν του Μποντ ποζάρουν στο εξώφυλλο της κασετίνας κρατώντας τα όπλα που τους δίνουν licence to kill. Το θέμα είναι τι κρύβει το πακέτο. Πέρα από τις 22 ταινίες, οι MGM και FOX υπόσχονται 130 ώρες bonus footage, μέσα στο οποίο θα περιλαμβάνεται «καινούργιο, ακυκλοφόρητο και αποκλειστικό υλικό»! Περισσότερες πληροφορίες, όταν ανακοινωθούν.

«Η κασετίνα που εμπεριέχει όλο το κινηματογραφικό ταξίδι του Τζέιμς Μποντ είναι ένας τρανταχτός τρόπος να υποδεχτούμε τη χρονιά που μας οδηγεί στο "Skyfall"» δήλωσε ο Μάικλ Μπράουν, αντιπρόεδρος της MGM Home Entertainment. «Οι θεατές μπορούν τώρα να απολαύσουν στην ολότητά του Τζέιμς Μποντ franchise σε Blu-ray ποιότητα που ξεπερνά κάθε προσδοκία home cinema απόλαυσης.»

Το πακέτο βέβαια είναι τσιμπημένο: η τιμή προπώλησης στο amazon φτάνει τα 199.99 δολάρια (89.99 λίρες στο βρετανικό site), ενώ οι γκρίνιες των φανατικών του 007 που είχαν αρχίσει να μαζεύουν μεμονωμένα τους τίτλους για να έρθει αυτή η έκδοση που ακυρώνει τις συλλογές τους, κατακλύζουν τα σχόλια της ανακοίνωσης του box set. Αυτές όμως είναι μάρκετινγκ στρατηγικές που κάθε συλλέκτης γνωρίζει και περιμένει.

Η ουσία είναι ότι αν δει κανείς το trailer θέλει την κασετίνα τώρα, signed and delivered, στην πόρτα του σπιτιού του. Διαφωνείτε;

Η επίσημη κυκλοφορία του box set θα γίνει την 1η Οκτωβρίου.