Buzz

Πιο όμορφο κι απ' την ταινία: Η Μπριζίτ Λακόμπ φωτογραφίζει στο πλατό του «Spectre»

στα 10

Η Λεά Σεντού στο κρεβάτι με τον Σαμ Μέντες, ο Ντάνιελ Κρεγκ μόνος με το όπλο του, η Μπριζίτ Λακόμπ φωτογραφίζει το δικό της «Spectre», ασπρόμαυρο και μαγικό.

Πιο όμορφο κι απ' την ταινία: Η Μπριζίτ Λακόμπ φωτογραφίζει στο πλατό του «Spectre»

Ασπρόμαυρο, σαν άυλο, με τη νουάρ μελαγχολία ενός ντετέκτιβ σε απόγνωση, μιας μοιραίας γυναίκας που ξέρει τους κανόνες του παιχνιδιού κι ενός... σκηνοθέτη έτοιμου για όλα. Ετσι μοιάζει το «Spectre», αλλιώς, μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξε στο πλατό η Μπριζίτ Λακόμπ, τις μέρες των γυρισμάτων της Λεά Σεντού με τον Ντάνιελ Κρεγκ. Το σύντομο βιογραφικό της Μπριζίτ Λακόμπ στο επίσημο site της αρκεί για να καταλάβει κανείς τα πάντα για τη Γαλλίδα μόνιμη κάτοικο Νέας Υόρκης φωτογράφο που, το 1975, καθώς βρισκόταν στο Φεστιβάλ των Καννών, ως απεσταλμένη του γαλλικού Elle, γνώρισε τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Ντόναλντ Σάδερλαντ που την κάλεσαν να βρεθεί στα γυρίσματα του «Ολοι οι Ανθρωποι του Προέδρου» του Αλαν Πάκουλα στην Ουάσινγκτον και το Λος Αντζελες και του «Καζανόβα» του Φεντερίκο Φελίνι στην Τσινετσιτά αντίστοιχα. Κι από τότε και για 40 και κάτι χρόνια, δεν άφησε ποτέ το σετ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Κανείς δεν φωτογραφίζει το σινεμά πιο όμορφα από την Μπριζίτ Λακόμπ

Η Μπριζίτ Λακόμπ επισκέφθηκε τα γυρίσματα του «Spectre» στα Pinewood Studios και τράβηξε αυτές τις παραμυθένιες, γεμάτες ανείπωτα πράγματα, φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο New York Magazine. Δείτε τις παρακάτω και περιμένετε το «Spectre» στις οθόνες σας, στις 12 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

spectre 607

spectre 607

spectre 607

spectre 607

spectre 607

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre»: