Buzz

Είδαμε το «Spectre» και αυτά είναι τα 10 spoiler-free πράγματα που μπορούμε να αποκαλύψουμε!

στα 10

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την έξοδό του και στις ελληνικές αίθουσες, να μερικά πράγματα που μπορούμε να προδώσουμε για το «Spectre» - εκτός από το προφανές που είναι η προδιαγεγραμμένη εμπορική του επιτυχία.

Είδαμε το «Spectre» και αυτά είναι τα 10 spoiler-free πράγματα που μπορούμε να αποκαλύψουμε!

To «Spectre» έχει ανοίξει ήδη στη Μεγάλη Βρετανία σπάζοντας κάθε ρεκόρ, βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στην Αμερική και συνεχίζοντας τις πρεμιέρες του ανά τον κόσμο φτάνει και στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου, τερματίζοντας μια αναμονή που ξεκίνησε σχεδόν από τους τίτλους τέλους του «Skyfall»...

Χωρίς να αποκαλύψουμε τίποτα για την υπόθεση ή τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα της η 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, αυτά είναι τα 10 πράγματα που κάνουν το «Spectre» κάτι για να περιμένεις - αν φυσικά έχετε αντέξει και δεν έχετε διαβάσει καμία κριτική από το εξωτερικό ή έχετε μπει κατά λάθος και παρά την προειδοποίησή μας στη Wikipedia.

Δείτε ακόμη: Πιο όμορφο κι απ' την ταινία: Η Μπριζίτ Λακόμπ φωτογραφίζει στο πλατό του «Spectre»

Spectre 607

Η εναρκτήρια σκηνή είναι άκρως εντυπωσιακή, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί ο Σαμ Μέντες ήδη από τα γυρίσματα στο Μεξικό. Διαδραματίζεται τη Μέρα των Νεκρών, δίνοντας το στίγμα ενός λάιτ μοτίφ θανάτου που διατρέχει όλη την ταινία.

Spectre 607

Οι τίτλοι της ταινίας ενδίδουν χωρίς ενοχή στο camp. Υπό τους ήχους του «Writing's on the Wall» του Σαμ Σμιθ και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και επισκέπτες από τα παλιά, σηματοδοτούν την αίσθηση της ευπρόσδεκτης σάτιρας που διαθέτει έτσι κι αλλιώς το σενάριο του «Spectre».

Spectre 607

Ο Τζέιμς Μποντ ταξιδεύει στο Μεξικό, τη Ρώμη, την Ταγγέρη, τη Νότιο Αφρική, την Αυστρία και φυσικά το Λονδίνο. Το πιο εντυπωσιακό σκηνικό είναι αυτό της Νοτίου Αφρικής στη μέση της ερήμου.

Spectre 607

H Μόνικα Μπελούτσι παίζει στην ταινία όσο χρειάζεται για να μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο μοιραίες γυναίκες που συνάντησε ποτέ ο Τζέιμς Μποντ. Είναι πανέμορφη όσο εδώ και παραπάνω, σέξι, ευάλωτη και δυναμική μαζί, κάτι το ανεπανάληπτο γενικώς (με ζαρτιέρες ή χωρίς).

Spectre 607

O Q του Μπεν Γουίσο έχει εδώ ενισχυμένο ρόλο. Και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι καλό, αφού είναι απολαυστικός, συνένοχος στο «έγκλημα» του Τζέιμς Μποντ και φετιχιστής όπως οφείλει ο ρόλος του ως ένα geek φτιαγμένο για να δίνει τις σωστές λύσεις στη σωστή στιγμή.

Spectre 607

Ο Μ του Ρέιφ Φάινς είναι άξιος διάδοχος της Τζούντι Ντεντς. Δεν είχαμε αμφιβολία, αλλά με ικανό ρόλο για να δείξει τα «πιστεύω» του, παίρνει τη σκυτάλη από την αλησμόνητη Τζούντι Ντεντς και τη δικαιώνει με το παραπάνω.

Spectre 607

Προσοχή στις πολλαπλές αναφορές σε παλιότερες ταινίες της σειράς. Από gadgets και αυτοκίνητα μέχρι αναφορές σε ήρωες, από κακούς που επανέρχονται και άλλους κακούς που θυμίζουν παλιότερους κακούς.

Spectre 607

H Λέα Σεντού είναι THE BOND GIRL. Από τα καλύτερα που είχε ποτέ στο πλευρό του ο Μποντ - επιπέδου Vesper Lynd και ακόμη παραπάνω. Ομορφη όσο εδώ και ακόμη περισσότερο.

Spectre 607

O Κριστόφ Βαλτς δεν είναι ο καλύτερος κακός που έχετε δει. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, όσο πρέπει τρομακτικός και με... νόημα για όλη την ιστορία του 007.

Spectre 607

H τελική σκηνή είναι τόσο χορταστική που σώζει όλες τις κοιλιές του «Spectre». Ναι, δεν είναι καλύτερη ταινία από το «Skyfall», αλλά αυτό δεν ξέρουμε τι σημαίνει όταν μιλάμε για 150 λεπτά δράσης, αγωνίας, σεξ, χιούμορ και αν ισχύει - ωραιότατης εξόδου του Ντάνιελ Κρεγκ από το franchise.

Περισσότερα για τη γνώμη του Flix για το «Spectre» με την έξοδό του στις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου.

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre»:

Tags: Spectre