Αυτές είναι οι ελληνικές μικρού μήκους που θα διαγωνιστούν στο 38ο Φεστιβάλ Δράμας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ 23 JUN 2015  /  Flix Team

Από τις 168 ταινίες μικρού μήκους που κατατέθηκαν φέτος στο Φεστιβάλ Δράμας, 41 προκρίθηκαν για το ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα της 38ης διοραγάνωσης, που φέτος θα διεξαχθεί από τις 14 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Ανακοινώθηκαν μόλις οι τίτλοι των ταινιών που θ’ αποτελέσουν το φετινό Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα του 38ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που θα γίνει από τις 14 ως τις 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Η προκριματική επιτροπή που έκανε αυτήν την πρώτη επιλογή, είναι η περσινή Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Αντώνη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Αθανίτη, Κατερίνα Μαραγκουδάκη και Γιάννη Σακαρίδη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Φεστιβάλ, από τις φετινές 168 ταινίες που υποβλήθηκαν (νούμερο ανάλογο με το περσινό), προκρίθηκαν για το Διαγωνιστικό Τμήμα 41, τρεις περισσότερες από τη λίστα της διοργάνωσης του 2014.

Ανάμεσά τους βρίσκουμε σκηνοθέτες από τον Θανάση Νεοφώτιστο, που πέρσι με την «Προσευχή» κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας, μέχρι τον Παναγιώτη Φαφούτη, από χρόνια... «μεγαλομηκά» που επιστρέφει για επίσκεψη στα παλιά του λημέρια, δημιουργούς που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια και πρωτοεμφανιζόμενους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τη λίστα με τις ταινίες και τους δημιουργούς τους (με αλφαβητική σειρά επωνύμων), που θα διαγωνιστούν στο Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα 38ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Πατώντας πάνω στους ενεργούς τίτλους, διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε ταινία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Φεστιβάλ Δράμας 2015 Αφίσα 607

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.