Φεστιβάλ / Βραβεία

Αυτές είναι οι ελληνικές μικρού μήκους που θα διαγωνιστούν στο 38ο Φεστιβάλ Δράμας

στα 10

Από τις 168 ταινίες μικρού μήκους που κατατέθηκαν φέτος στο Φεστιβάλ Δράμας, 41 προκρίθηκαν για το ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα της 38ης διοραγάνωσης, που φέτος θα διεξαχθεί από τις 14 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Flix Team
Αυτές είναι οι ελληνικές μικρού μήκους που θα διαγωνιστούν στο 38ο Φεστιβάλ Δράμας

Ανακοινώθηκαν μόλις οι τίτλοι των ταινιών που θ’ αποτελέσουν το φετινό Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα του 38ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που θα γίνει από τις 14 ως τις 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Η προκριματική επιτροπή που έκανε αυτήν την πρώτη επιλογή, είναι η περσινή Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Αντώνη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Αθανίτη, Κατερίνα Μαραγκουδάκη και Γιάννη Σακαρίδη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Φεστιβάλ, από τις φετινές 168 ταινίες που υποβλήθηκαν (νούμερο ανάλογο με το περσινό), προκρίθηκαν για το Διαγωνιστικό Τμήμα 41, τρεις περισσότερες από τη λίστα της διοργάνωσης του 2014.

Ανάμεσά τους βρίσκουμε σκηνοθέτες από τον Θανάση Νεοφώτιστο, που πέρσι με την «Προσευχή» κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας, μέχρι τον Παναγιώτη Φαφούτη, από χρόνια... «μεγαλομηκά» που επιστρέφει για επίσκεψη στα παλιά του λημέρια, δημιουργούς που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια και πρωτοεμφανιζόμενους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τη λίστα με τις ταινίες και τους δημιουργούς τους (με αλφαβητική σειρά επωνύμων), που θα διαγωνιστούν στο Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα 38ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Πατώντας πάνω στους ενεργούς τίτλους, διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε ταινία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Φεστιβάλ Δράμας 2015 Αφίσα 607