Buzz

Είναι ο θρόνος γυναικεία υπόθεση; Οι πρωταγωνίστριες του «Game of Thrones» απαντούν!

στα 10

Οι μεγάλες κυρίες του «Game of Thrones» διαβεβαιώνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν στον 6ο κύκλο, ποζάρουν για τα εξώφυλλα του Entertainment Weekly και ψηφίζουν ποια θα ήθελαν να κάτσει στο θρόνο. Δείτε το βίντεο...

Είναι ο θρόνος γυναικεία υπόθεση; Οι πρωταγωνίστριες του «Game of Thrones» απαντούν!

Στις 24 Απριλίου θα ξεκινήσει πανηγυρικά ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς φαινόμενο κι έχουμε πολλά να περιμένουμε. Κι αυτό γιατί ο 6ος κύκλος «Game of Thrones» έχει χτίσει την αγωνία και το σασπένς πολύ περισσότερο από τους προηγούμενους: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν έχει τελειώσει το επόμενο βιβλίο, για πρώτη φορά οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις (οι δημιουργοί της σειράς) βγαίνουν στα αχαρτογράφητα βαθιά, για πρώτη φορά οι φανατικοί των μυθιστορημάτων είναι και οι ίδιοι στο σκοτάδι. Τι θα απογίνουν οι μακιαβελικοί μας (αντι)ήρωες; Ποια είναι η μοίρα τους;

Οι ίδιοι οι δημιουργοί επιμένουν ότι αυτός θα είναι ο καλύτερος κύκλος μέχρι τώρα!

«Το πιο ενθουσιώδες πράγμα στην έκτη σεζόν είναι ολόκληρη η σεζόν», δηλώνει ο Ντέιβιντ Μπένιοφ όταν, σε συνέντευξη του (μαζί με τον Νταν Γουάις) στο Entertainment Weekly τον ρωτούν για τα νέα επεισόδια του «Game of Thrones».

Game of Thrones women 607 1

Διαβάστε επίσης: Θα είναι ο έκτος κύκλος του «Game of Thrones» ο καλύτερος ever;

«Ο Νταν κι εγώ το συζητήσαμε πολύ. Δεν είναι ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε hype. Συνήθως υπάρχουν ένα ή δύο επεισόδια που μας κάνουν νευρικούς, που δεν έχουν γίνει όπως ακριβώς θα ευχόμασταν. Σε αυτήν εδώ τη σεζόν δεν υπάρχει ούτε ένα αδύναμο επεισόδιο.»

Game of Thrones women 607 2

Σαν κλείσιμο ματιού, το Entertainment Weekly κυκλοφορεί με 6 διαφορετικά εξώφυλλα - ένα για κάθε σημαντική ηρωίδα της σειράς. Με τίτλο «Dame of Thrones» το αφιερωμένο στα νέα επεισόδια άρθρο του περιοδικού υπονοεί ότι οι Κυρίες του Θρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις ανατροπές της 6ης σεζόν.

Δείτε ακόμη: Game of Thrones 6: Ηρθε το trailer και τι... wicked games παίζει!

Game of Thrones women 607 3

Game of Thrones women 607 4

«Οι γυναίκες της σειράς είναι οι ροκ σταρ της σεζόν» ομολογεί ο διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ Μάικλ Λομπάρντο. «Η Ντενέρις ήταν πάντα, αλλά φέτος θα δείτε και την Μπριάν, την Σάνσα, τη Σέρσεϊ, την Μάρτζερι και φυσικά την Αρια να αναλαμβάνουν μεγαλύτερους και κομβικότερους ρόλους. Εκείνες έχουν την εξουσία φέτος. Θα βιώσουμε μεγάλες ανατροπές. Οι γυναίκες θα αποτελέσουν την ελπίδα καθώς τα πιόνια θα επανατοποθετούνται στη σκακιέρα. Είμαι ενθουσιασμένος!»

Δείτε ακόμη: Από το «Game of Thrones» στο προσφυγικό ή όταν η φαντασία συναντά την πιο σκληρή πραγματικότητα

Game of Thrones women 607 5

Game of Thrones women 607 6

Μήπως μία από αυτές προορίζεται στο μέλλον για να κάτσει στο θρόνο;

Δείτε τι απαντούν οι πρωταγωνίστριες:

Δείτε εδώ νέες φωτογραφίες από τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones» και τα πορτρέτα των γυναικών της σειράς:

got 6 607

got 6 607

got 6 607

got 6 607

got 6 607

got 6 607

got 6 607

got 6 607 GOT 6 607

got 6 607

got 6 607

got 6 607

got 6 607

GOT 6 607

GOT 6 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»

Game of Thrones Posters 6 607

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: