Νέα

Το «Game of Thrones 6» υποδέχεται τον Μαξ φον Σίντοφ!

στα 10

Αυτά είναι νέα! Ο θρυλικός Ευρωπαίος πρωταγωνιστής αναλαμβάνει έναν κομβικό ρόλο στον 6ο κύκλο του «Game of Thrones». Διαβάστε ποιον...

Το «Game of Thrones 6» υποδέχεται τον Μαξ φον Σίντοφ!

Μπορεί να πρέπει να αποχαιρετάμε κάθε σεζόν αγαπημένους ήρωες και πρωταγωνιστές (διαβάστε με δική σας ευθύνη την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Flix ο «δολοφόνος του Τζον Σνόου» Οουεν Τιλ), αλλά οι δημιουργοί του «Game of Thrones» δεν μάς αφήνουν παραπονεμένους: συνεχώς ανανεώνουν το καστ, φέρνοντας ηχηρά ονόματα σε ρόλους κλειδιά.

Διαβάστε ακόμα: Το «Game of Thrones» θα τελειώσει στην 8η σεζόν

Για τον 6ο κύκλο της επικής σειράς-φαινόμενο λοιπόν, μάς επιφύλασσαν μία έκπληξη: ο Μαξ φον Σίντοφ, ο θρύλος του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και των εμβληματικών ταινιών του Ιγκμαρ Μπέργκμαν, αναλαμβάνει το ρόλο του «Three-Eyed Raven».

Game of Thrones Three-Eyed Raven 607 1

Game of Thrones Three-Eyed Raven 607 2

Ναι, ο Μπραν επιστρέφει στον 6ο κύκλο και μαζί και ο γέροντας των οραμάτων του (από τη στιγμή της πτώσης του από τον πύργο μέχρι τώρα, το κοράκι με τα 3 μάτια καθοδηγούσε το τραυματισμένο αγόρι στα όνειρά του) o «Three-Eyed Raven», που εμφανίστηκε στο τέλος του 4ου κύκλου για να οδηγήσει Τα Παιδιά στην ασφάλεια. Δύο χρόνια πριν, το ρόλο τον ερμήνευσε ο Στραν Ρότζερ. Ομως ο Ντέιβιντ Μπένιοφ αποφάσισε να φέρει στους φανς το βαρύ πυροβολικό για το 2016.

Θυμηθείτε τι συνέβη με τον Μπραν και τον Three-Eyed Raven: στο επεισόδιο 10 του 4ου κύκλου Game of Thrones «The Children»

Σύμφωνα με το Variety λοιπόν, ο Μαξ φον Σίντοφ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου « Star Wars: Episode VII — The Force Awakens» και τέθηκε στη διάθεση των δημιουργών του «Game of Thrones».

Ανυπομονούσαμε έτσι κι αλλιώς για να έρθει η άνοιξη του 2016. Τώρα έχουμε έναν ακόμα λόγο.

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: