Buzz

Game of Thrones: ο Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει τα μυστικά του γυρίσματος της επικής μάχης του Hardhome

στα 10

Βίντεο συνέντευξης του Κιτ "Τζον Σνόου" Χάρινγκτον, στο οποίο μάς βάζει πίσω από τις κάμερες της επικής, συγκλονιστικής μάχης του Hardome που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο. Δείτε το.

Game of Thrones: ο Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει τα μυστικά του γυρίσματος της επικής μάχης του Hardhome

Οσοι δεν είδατε το χθεσινό 8ο επεισόδιο του 5ου Κύκλου Game of Thrones, σας προειδοποιούμε για τα spoilers του κειμένου. Μη διαβάσετε παρακάτω!

«Game of Thrones», Κύκλος 5, Επεισόδιο 08. Ισως και να είδαμε την μητέρα όλων των μαχών. Μία 20λεπτη σεκάνς που αποζημιώνει την πίστη μας στην πιο επική σειρά όλων των εποχών, με αξίες παραγωγής μεγαλύτερες της μικρής οθόνης. Ολα ξεκινούν με τον Τζον Σνόου με τους τρεις άντρες του και τον Τόρμουντ φτάνουν στο παγωμένο κι αφιλόξενο Hardhome όπου έχουν καταλύσει οι Αγριοι. Προσπαθεί (και με δυσκολία το πετυχαίνει) να τους πείσει να συμπολεμήσουν εναντίον του Χειμώνα που Ερχεται: του στρατού των απέθαντων White Walkers. Μόνο που όσο ο πληθυσμός των Αγριών μπαίνει στις βάρκες για να μεταφερθεί στο Τείχος, οι White Walkers εμφανίζονται και επιτίθενται.

Οι Walkers θερίζουν: σκελετωμένοι πολεμιστές, ανατριχιαστικά νεκροζώντανα παιδάκια, επιτίθενται, σκοτώνουν, συνεχίζουν, χωρίς σταματημό, παρότι οι Αγριοι, οι Φρουροί, ακόμα κι ο τρανός Γίγαντας Γουαν-Γουαν κάνουν ό,τι μπορούν για να τους απωθήσουν. Η ίδια η μάχη δεν έχει τη δύναμη αντίστοιχων των προηγούμενων σεζόν – είναι εντυπωσιακή, αλλά όμοια με zombie battles που μας μοιάζουν οικείες.

Διαβάστε αναλυτικά το recap του 8ου επεισοδίου του 5ου κύκλου Game of Thrones

Σήμερα ο Κιτ Χάρινγκτον, ο χαρισματικός πρωταγωνιστής που ερμηνεύει τον Τζον Σνόου, μίλησε στην Huffington Post TV και απάντησε τόσο σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όσο και κάποιων φανατικών θεατών που συνδέθηκαν ζωντανά με skype: πώς ήταν να γυρίζεις μία τέτοια σεκάνς, που οδεύει ο ήρωάς του στην εξέλιξη των επεισοδίων, πόσο ταυτίζεται κι ο ίδιος με τα ηθικά διλήμματα του Σνόου και την ηρωική στάση του σε μία σειρά που κανείς δεν έχει καθαρά χέρια;

«Αγάπησα πολύ το χθεσινό επεισόδιο. Ηλπιζα ότι θα ανταποκριθεί στο μόχθο μας να το γυρίσουμε. Γυρίζαμε τη σκηνή έναν ολόκληρο μήνα. Ναι, αυτή η 20λεπτη σεκάνς χρειάστηκε έναν ολόκληρο μήνα γυρίσματος. Την καταδιασκεδάσαμε...στο κρύο, την υγρασία και την μιζέρια. Βλέπετε όλο το μπάτζετ της σειράς εξαντλείται στην εικόνα, στην παραγωγή - όχι στην άνεση των ηθοποιών. Εμείς είχαμε μόνο μία τέντα, δίπλα στο παγωμένο ποτάμι....»

jon snow game of thrones shooting 607

jon snow game of thrones shooting 607 5

«Είναι αρκετά απαιτητικό το κομμάτι ότι χιλιάδες μικρές λεπτομέρειες πρέπει να τις φανταστείς. "Α τώρα ένας γίγαντας θα πεταχτεί από το καταφύγιο!" "Τώρα χιλιάδες Απέθαντοι θα πέφτουν από το γκρεμό". Πρέπει να περιμένεις να δεις το επεισόδιο κι εσύ ως θεατής για να φρικάρεις από ενθουσιασμό!»

jon snow game of thrones shooting 607 4

jon snow game of thrones shooting 607 3

jon snow game of thrones shooting 607 2

jon snow game of thrones shooting 607 6

«Ο Σνόου για μένα ήταν ένας βραδυφλεγής χαρακτήρας. Δεν φαινόταν εξ αρχής ότι θα γίνει ικανός ηγέτης. Μου αρέσει πώς εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του, πώς ανδρώθηκε και ανέλαβε τις ευθύνες του...»

«Οχι δεν νομίζω ότι εγώ θα μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Δε θα μπορούσα να αντισταθώ στον Μπαράθιον, αλλά εγώ δε θα μπορούσα να αντισταθώ και στην έκκληση της Ιγκριντ να φύγουμε μαζί. Σε πολλές από τις αποφάσεις του Τζον Σνόου εγώ θα είχα πάρει την αντίθετη κατεύθυνση...»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

.

Διαβάστε τα πάντα για τον 5ο Κύκλο Game of Thrones: