Buzz

Τι συμβαίνει όταν ενώσεις την Χάιντι Κλουμ με τον Πέδρο Πασκάλ (του Game of Thrones); Fire Meets Gasoline!

στα 10

Mόλις κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο του νέου single της Sia, «Fire Meets Gasoline». Και με πρωταγωνιστές τον αδικοχαμένο Ομπεριν του Game of Thrones, Πίτερ Πασκάλ και τη Χάιντι Κλουμ είναι στ' αλήθεια.... φωτιά και λάβρα.

Τι συμβαίνει όταν ενώσεις την Χάιντι Κλουμ με τον Πέδρο Πασκάλ (του Game of Thrones); Fire Meets Gasoline!

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει celebrities να πρωταγωνιστούν στα βίντεο κλιπ της, όσο εκείνη παραμένει ακριβοθώρητη, η Sia επιλέγει για το «Fire Meets Gasoline» ένα εκρηκτικό ζευγάρι: την Χάιντι Κλουμ και τον Πέδρο Πασκάλ, τον Ομπεριν Μαρτέλ που... το φαγε το κεφάλι του στον 4ο κύκλο του «Game of Thrones» (κλέβοντας τις εντυπώσεις και τις καρδιές των φανς).

Διαβάστε ακόμα: Πέδρο Πασκάλ - ο Ομπεριν του «Game of Thrones» εξομολογείται

Η Sia, η αυστραλέζα μουσικός που αποφεύγει την προσωπική έκθεση στη δημοσιότητα, θέλοντας να αποδείξει ότι όλο αυτό το πανηγύρι των βίντεο και των ζωντανών εμφανίσεων έχει να κάνει πρωτίστως με την ίδια τη μουσική, έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές κι από τους επώνυμους κύκλους, οι οποίοι αποδέχονται την πρόκληση του να πρωταγωνιστήσουν στη θέση της.

Δείτε ακόμα: O Σάια ΛαΜπεφ αποδεικνύει την ελαστικότητά του στο νέο βίντεο της Sia

«Η Sia είναι καλλιτέχνης που δίνεται με τέτοιο πάθος στη δουλειά της» είπε ένθερμα η Χάιντι Κλουμ. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι κομμάτι της δημιουργίας της με αυτό το βίντεο. Θυμάμαι να ανατινάζεται το κεφάλι μου όταν πρωτοάκουσα το ''Breathe Me''...»

Fire Meets Gasoline 607

Δείτε επίσης: Η Κρίστεν Γουίγκ τραγούδησε στα Grammy ως... Sia

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο γνωστός Ιταλός φωτογράφος (και σύντροφος της Λάνα Ντελ Ρέι) Φρανσέσκο Καροτσίνι, ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει μουσικά βίντεο για τις Beyoncé και Nicki Minaj.

Δείτε το «Fire Meets Gasoline»:

.