Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 29 Ιουλίου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 29 Ιουλίου

Συνεχίζει η «επίθεση» ταινιών κάθε κινηματογραφική εβδομάδα που περνάει με βαριά πυροβολικά, ανεξάρτητα ευρωπαϊκά και επανεκδόσεις.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.


old m night 607

Old του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Μια οικογένεια πηγαίνει διακοπές σε μια καλά κρυμμένη, ειδυλλιακή παραλία όπου θα αποφασίσει να περάσει μερικές ξένοιαστες ώρες μαζί με μερικούς ακόμα εκλεκτούς επισκέπτες. Ομως, σε αυτή την παραλία, κάτι πολύ παράξενο και αλλόκοτο συμβαίνει. Με κάποιον ανεξήγητο τρόπο οι άνθρωποι γερνούν γρήγορα… Κάτι ανεξήγητο δείχνει να συμπυκνώνει το χρόνο με αποτέλεσμα ολόκληρη η ζωή των ηρώων να μειώνεται σε μια μόλις μέρα.

Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν μας μεταφέρει σε μια παραλία που ο χρόνος περνάει αδυσώπητα. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

My Wonderful Wanda

Μη Φεύγεις, Βάντα (My Wonderful Wanda) της Μπετίνα Ομπερλι

Η Βάντα, μια τριαντεπεντάχρονη οικιακή βοηθός από την Πολωνία φροντίζει τον ηλικιωμένο πατριάρχη μιας πλούσιας οικογένειας, στην πολυτελή τους βίλα στην Ελβετία. Οταν ξαφνικά προκύπτει μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, οικογενειακά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και οδηγούν σε ευτράπελα, ενώ γίνονται διάφοροι διακανονισμοί για να κατευναστούν όλα τα πνεύματα σε αυτό το καυστικό οικογενειακό δράμα.

Μπορούν τα λεφτά να αγοράσουν τα πάντα; Η κωμωδία της Μπετίνα Ομπερλι που διακρίθηκε στο φεστιβάλ της Τραιμπέκα και στο Φεστιβάλ του Βανκούβερ εξηγεί... Στις αίθουσες από τις 29 Ιουλίου. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

la double vie de veronique greek poster

Η Διπλή Ζωή της Βερόνικα (La Double Vie de Veronique) του Κριστόφ Κισλόφσκι

H Βερόνικα ζει στην Πολωνία. Η Βερονίκ ζει στο Παρίσι. Δεν γνωρίζονται. Η Βερόνικα κερδίζει μια θέση σε ένα μουσικό σχολείο, δουλεύει σκληρά αλλά πεθαίνει στην πρώτη της μεγάλη παράσταση ως σολίστρια. Την ίδια στιγμή, η ζωή της Βερονίκ βρίσκεται σε καμπή, καθώς αποφασίζει να μην ξανατραγουδήσει ποτέ...

Στη μεγαλύτερη στιγμή της μεγαλειώδους φιλμογραφίας του, ο Κριστόφ Κισλόφσκι μεγενθύνει τις διαστάσεις της ανθρώπινης ζωής και του σινεμά για να χωρέσει μέσα τους ένα φιλμ που υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το δεις: βιώνοντάς το κάθε φορά ως μια σωτήρια μεταφυσική εμπειρία. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

La Mancha Negra

Η Μαύρη Κηλίδα (La Mancha Negra) του Ενρίκε Γκαρσία

To 1971, σε ένα απομονωμένο χωρίο στην Ισπανία. Μετά το θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας τους, οι τρεις κόρες της βρίσκονται αντιμέτωπες με έναν γείτονα που θα τους γυρίσει την πλάτη, έναν ιερέα που έχει κηρύξει πόλεμο στην οικογένεια και την απρόσμενη άφιξη του αποξενωμένου γιου. Τη νύχτα της αγρυπνίας τα μυστικά της οικογένειας αναδύονται μπροστά στο νεκρό σώμα της μητέρας. Όλο το μίσος, η απέχθεια και η απόγνωση του παρελθόντος επιστρέφουν τη νύχτα πριν την κηδεία.

Mία αινιγματική ιστορία που κλονίζει μία οικογένεια και τη μικρή κοινωνία ενός γραφικού χωριού στην Ισπανία. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

mystere a saint tropez 607

Κάτι Τρέχει στο Σεν Τροπέ (Mystère à Saint-Tropez) του Νικολά Μπεναμού

Ο δισεκατομμυριούχος Κλοντ μαζί με την παρέα του περνούν θαυμάσια στην βίλα τους στο Σεν Τροπέ όταν παρα τρίχα γλιτώνουν από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον τους. Αναγκαστικά προσλαμβάνουν τον γκαφατζή επιθεωρητή Μπουλάν που έρχεται σαν υπηρέτης στην βίλα τους προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση. Πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα;

Γαλλική κωμωδία μυστηρίου με κοσμοπολίτικο αέρα. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

jungle cruise 607

Περιπέτεια στη Ζούγκλα (Jungle Cruise) του Χάουμε Κολέτ-Σέρα

Στις αρχές του 20ού αιώνα, ένας καπετάνιος ποταμόπλοιου οδηγεί έναν επιστήμονα και τον αδελφό του σε μια αποστολή σε μια ζούγκλα για να βρει το Δέντρο της Ζωής που θεωρείται ότι διαθέτει θεραπευτικές δυνάμεις. Στην διάρκεια του ταξιδιού, το τρίο θα έρθει αντιμέτωπο με μια άγρια φύση, επικίνδυνα ​​ζώα και μια ανταγωνιστική γερμανική αποστολή.

Μια ταινία της Disney βασισμένη σε ένα ride των θεματικών της πάρκων, με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Mama weed

Η Νονά της Νύχτας (La Daronne) του Ζαν- Πολ Σαλομέ

Η αραβικής καταγωγής Πασιάνς Πορτεφέ είναι μια μεταφράστρια της γαλλικής Δίωξης Ναρκωτικών, που ειδικεύεται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις υπόπτων για διακίνηση παράνομων ουσιών. Η δουλειά της είναι κακοπληρωμένη και σκληρή, αλλά η κυρία Πορτεφέ προσπαθεί να διατηρήσει την υπομονή της, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το βαφτιστικό της (Patience=υπομονή). Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά, όταν, παρακολουθώντας τη συνομιλία δύο καταζητουμένων διακινητών ναρκωτικών, αναγνωρίζει στον ένα από αυτούς τον γιο της αγαπητής κυρίας που φροντίζει την υπερήλικη μητέρα της. Η μεταφράστρια αποφασίζει να προστατεύσει τον νεαρό, όμως οι πληροφορίες που έχει ήδη συγκεντρώσει, την οδηγούν στην καρδιά ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης χασίς. Με τη βοήθεια του DNA, ενός σκύλου που παλιά ανήκε στη Δίωξη και τώρα «δουλεύει» για τον εαυτό του, η Πασιάνς, αξιοποιώντας τις επαγγελματικές της εμπειρίες, θα μπει για τα καλά μέσα στο κύκλωμα της ντρόγκας στο Παρίσι, και θα γίνει η νέα Νονά της Νύχτας!


Η Ιζαμπέλ Ιπέρ διακινεί ναρκωτικά για να σώσει το γιο της στην κωμωδία του Ζαν-Πολ Σαλομέ. Από τις 29 Ιουλίου στις αίθουσες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Lassie

Λάσι Γύρνα Σπίτι (Lassie Come Home) του Χάνο Ολντέρντισεν

Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του, Λάσι, είναι αχώριστοι φίλοι που ζουν αμέριμνοι σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη νότια Γερμανία. Όταν ο πατέρας του Φλο χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου απαγορεύονται τα σκυλιά κι έτσι ο Φλο, απαρηγόρητος, αναγκάζεται να αποχωριστεί την καλύτερή του φίλη. Οταν η ατμόσφαιρα στο καινούργιο της σπιτικό αρχίζει να γίνεται εχθρική, η Λάσι θα αρπάξει την ευκαιρία να δραπετεύσει και να ξεκινήσει ένα, γεμάτο περιπέτειες, ταξίδι για να διασχίσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο. Όμως και ο Φλο δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια: αρχίζει κι εκείνος να αναζητάει τη Λάσι - και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από το να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον!

Το πιο διάσημο κόλεϊ του κόσμου του θεάματος επιστρέφει σε μια ταινία για όλη την οικογένεια. Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

The Fearless Vampire Killers

Η Νύχτα των Βρικολάκων (The Fearless Vampire Killers) του Ρομάν Πολάνσκι

Ενας ηλικιωμένος καθηγητής και ο νεαρός βοηθός του προσπαθούν να εξοντώσουν μια οικογένεια βρικολάκων στα Καρπάθια

Το υβρίδιο κωμικού τρόμου του Ρόμαν Πολάνσκι από το 1967. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

the sting

To Κεντρί (The Sting) του Τζορτζ Ρόι Χιλ

Ο Τζόνι Χούκερ είναι ένας μικροαπατεώνας από το Ιλινόις, ο οποίος με τη βοήθεια των φίλων του Λούθερ Κόουλμαν και Τζο Iρι καταφέρνει να κλέψει στα χαρτιά 11.000 δολάρια από ανύποπτο θύμα. Ο Λούθερ αποφασίζει να παρατήσει τις κομπίνες και συμβουλεύει τον Τζόνι να πάει στο Σικάγο για να συναντήσει τον Χένρι Γκόντορφ να τον διδάξει τα κόλπα για μεγάλες κομπίνες.

Η ταινία του Τζορτζ Ρόι Χιλ με τους Πολ Νιούμαν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ που κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 1973, ανάμεσα σε επτά συνολικά χρυσά αγαλματάκια. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.