Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 12 Αυγούστου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 12 Αυγούστου

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, με τα εισιτήρια να πέφτουν, τα θερινά να είναι ψιλοάδεια και τη χώρα να βρίσκεται σε βαθιά θλίψη λόγω των κατααστροφικών πυρκαγιών που συνεχίζονται, έντεκα ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες όλης της χώρας. Ως αντίδοτο για να προσφέρουν δυο ώρες απόδρασης από την πραγματικότητα ή από κεκτημένη ταχύτητα;


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.


sweat main

Ιδρώτας (Sweat) του Μάγκνους φον Χορν

Τρεις μέρες στη ζωή της γυμνάστριας Σίλβια Ζάγιακ, μιας διασημότητας των κοινωνικών δικτύων που, ανάμεσα στο πλήθος των followers και των θαυμαστών της, προσπαθεί να βρει την οικειότητα.

Η ταινία του Μάγκνους Φον Χορν, επίσημη επιλογή στο Φεστιβάλ Καννών το 2020 και συμμετοχή σε πολλά φεστιβάλ, ανάμεσα τους τα Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, Γκέτεμποργκ, Σεβίλλης, Ζυρίχης, στο Φεστιβάλ Τεργέστης όπου κέρδισε το Βραβείο Cineuropa, το Φεστιβάλ του Σικάγου όπου και κέρδισε και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

The Virtuoso

Ο Βιρτουόζος (The Virtuoso) του Νικ Σταλιάνο

Eνας εκτελεστής αναλαμβάνει να σκοτώσει ένα μαφιόζο με τον οποίο υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Η μόνη πληροφορία που έχει για αυτόν είναι το που θα βρίσκεται και πότε. Καμία περιγραφή της εμφάνισης του, καμία άλλη πληροφορία.

Νεό-νουάρ με τον Αντονι Χόπκινς, την Εϊμπι Κορνις και τον Ανσον Μάουντ. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

De Gaulle 607

Ντε Γκωλ (De Gaulle) του Γκαμπριέλ Λε Μπομάν

To 1940 ο Στρατηγός Ντε Γκωλ αντιτάσσεται στον Πετέν καθώς επιθυμεί να συνεχιστεί η στρατιωτική επίθεση εναντίον των δυνάμεων του Χίτλερ. Στο Κολομπέ, η γυναίκα του Ιβόν και η οικογένεια του αναγκάζονται να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς μέχρι την Βρετάνη. Καθώς η ανακωχή πλησιάζει, ο Ντε Γκωλ αποφασίζει να φύγει στο Λονδίνο, όπου ο Τσέρτσιλ, που γίνεται σύμμαχός του, του επιτρέπει να εκφωνήσει λόγο στο BBC, στις 18 Ιουνίου.

Ο Λαμπέρ Γουιλσόν υποδύεται τον Στρατηγό Ντε Γκωλ στην βιογραφική ταινία του Γκαμπριέλ ντε Μπομάν. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

the misfits 607

Οι Σπεσιαλίστες (The Misfits) του Ρένι Χάρλιν

Ο πασίγνωστος εγκληματίας Ρίτσαρντ Πέις στρατολογείται από μία ομάδα ασυνήθιστων ληστών για μία επιχείρηση κλοπής χρυσού που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

Ο Πιρς Μπρόσναν επικεφαλής ενός σχεδίου κλοπής άκρως κινηματογραφικού. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Un Tour Chez ma Fille

Η Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα (Un Tour Chez ma Fille) του Ερίκ Λαβέν

Πέντε χρόνια αφότου χρειάστηκε να φιλοξενήσει εκτάκτως την ενήλικη κόρη της με ...αξέχαστα -και για τις δύο- αποτελέσματα και όσο ανακαινίζεται το διαμέρισμά της, η Ζακλίν αναγκάζεται -προς μεγάλη της χαρά- να μετακομίσει στο σπίτι της άλλης της κόρης, Καρόλ. Οι «λίγες μέρες», όμως, τελικά γίνονται «λίγοι μήνες» και η Ζακλίν δε δείχνει καθόλου έτοιμη να φύγει: αναδιοργανώνει την κουζίνα, αναλαμβάνει το μαγείρεμα, μονοπωλεί το τηλεκοντρόλ, είναι παντού και ακούει τα πάντα, γενικότερα ήρθε για να μείνει! Έχει, όμως, και τα δικά της μυστικά...

Συνέχεια του «Μαμά Γύρισα» με την Ζοσιάν Μπαλασκό να επαναλαμβάνει το ρόλο της πεθεράς από την πρώτη ταινία. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

free guy 607

Free Guy του Σον Λέβι

Eνας συνηθισμένος τραπεζίτης, ανακαλύπτει πως στην πραγματικότητα συμμετέχει σε ένα open-world video game και αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας… την οποία διαμορφώνει ο ίδιος. Σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν όρια, έχει αποφασίσει να γίνει αυτός που θα σώσει τον κόσμο με τον δικό του τρόπο… πριν να είναι πολύ αργά.

O Ράιαν Ρέινολντς σε μια ακόμη ταινία που φέρνει την χαριτωμένη αντι-ηρωική περσόνα του σε κωμικές περιπέτειες για όσους θέλουν το action τους με μια γερή δόση χιουμορ. Από τις 12 Αυγούστου στις αίθουσες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Persona non Grata 607

Persona Non Grata του Ροσντί Ζεμ

Δύο συνεργάτες και φίλοι αναθέτουν σε έναν άγνωστο να δολοφονήσει τον εργοδότη τους, προκειμένου να επιβιώσουν οικονομικά. Όταν, όμως, εκείνος και η σύζυγός του βρίσκονται τελικά δολοφονημένοι, οι δύο εμπνευστές του φόνου θα συνειδητοποιήσουν πως έκαναν συμφωνία με το διάβολο, και πως τώρα από θύτες έχουν γίνει και αυτοί πιθανά θύματα.

Γαλλικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Ροσντί Ζεμ με τον ίδιο, τον Ραφαέλ Περσονάζ και τον Νικολά Ντιβοσέλ. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

spirit untamed

Σπίριτ: Ο Ατίθασος (Spirit Untamed) της Ελέιν Μπόγκαν

Η Λάκι ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας όταν η ζωή της διασταυρώνεται με ένα άγριο άλογο, τον Σπίριτ. Oλα ξεκίνησαν επειδή η μικρή Λάκι Πρέσκοτ είναι ξεροκέφαλη και δεν αντέχει τους κανόνες και τους περιορισμούς, όπως ήταν και η μαμά της. Η Λάκι μεγάλωνε κάτω από το άγρυπνο μάτι της Κόρα, της θείας της, που θέλει μόνο το καλό για τη μικρή της ανιψιά αλλά δεν ξέρει πως να της το προσφέρει. Η Λάκι αναγκάζεται λοιπόν να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο και το αποτέλεσμα θα είναι η ζωή της να αλλάξει δραματικά.

Μια επική περιπέτεια που βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά animation. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

great dictator 6067

Ο Μεγάλος Δικτάτωρ (The Great Dictator) του Τσαρλς Τσάπλιν

Στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας εβραίος κουρέας τραυματίζεται πολεμώντας για το φανταστικό έθνος της Τομανία και μένει χρόνια σε ένα νοσοκομείο βετεράνων. Όταν επιστρέφει σπίτι, πολλά έχουν αλλάξει: Ο Αντενόιντ Χίνκελ έχει αποκτήσει απόλυτη δύναμη και έχει μετατρέψει την Τομανία σε μια αντισημιτική μηχανή πολέμου. Ενώ υπερασπίζεται το κουρείο του από μια επίθεση, ο κουρέας συναντά την όμορφη Χάνα και γίνεται ακούσια ο ήρωας του κινήματος αντίστασης που αναπτύσσεται στο γκέτο. Στο μεταξύ, ο Χίνκελ σχεδιάζει να κατακτήσει το γειτονικό έθνος του Οτσερλιχ και να γίνει Παγκόσμιος Αυτοκράτορας. Λόγω της ομοιότητάς τους, οι δυνάμεις της Τομανίας μπερδεύουν τον κουρέα με τον τυραννικό Χίνκελ, γεγονός που οδηγεί τον εβραίο κουρέα να απονείμει δικαιοσύνη...

H πρώτη ομιλούσα ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, ένα κλασικό αντιφασιστικό αριστούργημα, τόσο διαχρονικό που μοιάζει σαν να γυρίστηκε...αύριο. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

billy liar

Μπίλυ ο Ψεύτης (Billy the Liar) του Τζον Σλέσινγκερ

Ο Μπίλι (Τομ Κόρτενεϊ) ένας ανεύθυνος κι ονειροπόλος νέος ζει σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Αγγλίας, όπου εργάζεται σε ένα γραφείο κηδειών. Η ανωριμότητα του νέου τον φέρνει μονίμως σε σύγκρουση με τους δικούς του κι η ζωή στη μικρή πόλη του προσφέρει ελάχιστες συγκινήσεις γι' αυτό το λόγο ονειρεύεται να φύγει για το Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ο Τομ ταξιδεύει με το νου του σε έναν φανταστικό κόσμο που ο ίδιος αποκαλεί Αμβροσία και στον οποίο εκείνος είναι ο βασιλιάς, ο στρατηγός ή ο ήρωας. Παράλληλα ο Μπίλι καταφέρνει να έχει ερωτική σχέση με δυο γυναίκες, ενώ είναι ερωτευμένος με μια τρίτη, τη Λιζ (Τζούλι Κρίστι). Το μέλλον του Μπίλι όμως είναι αβέβαιο, καθώς το αφεντικό του ανακαλύπτει ότι έχει σπαταλήσει χρήματα που του έχουν εμπιστευτεί για ταχυδρομικά έξοδα, ενώ το όνειρο του να φύγει για το Λονδίνο, όπου πρόκειται να γίνει διάσημος σεναριογράφος, είναι καταδικασμένο να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Χαρακτηριστικό δείγμα γραφής του βρετανικού free cinema των αρχών της δεκαετίας του '60, με τους Τομ Κόρτνεϊ και Τζούλι Κρίστι. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Red Shoes and the Seven Dwarfs

Τα Κόκκινα Γοβάκια και οι Επτά Νάνοι (Red Shoes and the Seven Dwarfs) των Σουνγκ-χο Χονγκ, Μου-Χιουν Τζανγκ, Γιάνγκ Σικ Ουμ

Στο Παραμυθένιο Νησί τα φανταστικά συμβάντα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Η Χιονάτη φεύγει από το Άσπρο Κάστρο αναζητώντας το χαμένο της πατέρα, τον Βασιλιά, και βρίσκει ένα ζευγάρι μαγικά γοβάκια που την μετατρέπουν σε μια εντελώς καινούργια εκδοχή του εαυτού της. Στην αναζήτησή της, η «γοβούλα» ανακαλύπτει ένα σπίτι στο οποίο ζουν επτά πρίγκιπες που κάποιος τους έχει μεταμορφώσει σε επτά πράσινους νάνους. Οι νάνοι αποφασίζουν να την βοηθήσουν μιας και είναι η μοναδική τους ελπίδα να σπάσουν την κατάρα. Εν τω μεταξύ, η μοχθηρή βασίλισσα Ρετζίνα η οποία ονειρεύεται να αποκτήσει αιώνια ομορφιά, αρχίζει να καταδιώκει την γοβούλα ώστε να της πάρει τα μαγικά γοβάκια...

Κορεάτικη ταινία κινουμένων σχεδίων με αναφορές στα αγαπημένα παιδικά παραμύθια. Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.