Buzz

Η Μαριόν Κοτιγιάρ βρίσκει τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν «περίεργη»

στα 10

Με δήλωσή της, η Μαριόν Κοτιγιάρ πήρε κι αυτή θέση στη λίστα όσων ηθοποιών του Γούντι Αλεν έσπευσαν να τον καταδικάσουν μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της θετής του κόρης, Ντίλαν Φάροου, και υπό το φως των κινημάτων του #metoo και του #timesup.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ βρίσκει τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν «περίεργη»

«Δεν γνωρίζω τι έκανε και τι δεν έκανε, απλά βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν και αυτό είναι τρομερό. Πρέπει να πω σήμερα πως αν μου το ζητούσαν ξανά... δεν νομίζω ότι θα έπαιζα ξανά σε κάποια ταινία του, γιατί η εμπειρία που είχαμε μαζί ήταν περίεργη. Εκτιμώ μέρος της δουλειάς του αλλά δεν είχαμε καμία επαφή ή επικοινωνία στα γυρίσματα.»

Με αυτά τα λόγια, η Μαριόν Κοτιγιάρ έγινε ακόμη μια πρωταγωνίστρια του Γούντι Αλεν (πρωταγωνίστησε στο «Μεσάνυχτα στο Παρίσι») στη λίστα που μεγαλώνει ολοένα από πρωταγωνιστές του 82χρονου σκηνοθέτη που τον καταδικάζουν και δηλώνουν πως δεν θα ξαναδούλευαν μαζί του στο μέλλον. Ολα υπό το φως της τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε η θετή του κόρη, Ντίλαν Φάροου, η οποία τον κατηγόρησε εκ νέου πως την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών.

Ο Γούντι Αλεν απάντησε με δήλωσή του που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μέσα στην ημέρα, ο Κόλιν Φερθ προστέθηκε στους Ελεν Πέιτζ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Μίρα Σορβίνο, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Τίμοθι Σαλαμέ, Ρεμπέκα Χολ, Γκρίφιν Νιούμαν, Ντέιβιντ Κράμχολτζ, όλοι τους σίγουροι πως δεν θέλουν να ξαναδουλέψουν με τον Γούντι Αλεν.

Διαβάστε και την άλλη πλευρά: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν βρίσκει την «αποκήρυξη» του Γούντι Αλεν «άδικη και θλιβερή»

Woody Allen Marion Cotillard

«Δεν ξέρω πολλά για την προσωπική του ζωή. Βασικά ήξερα ότι έχει παντρευτεί μια από τις κόρες του, που, ειλικρινά θεώρησα ότι ήταν περίεργο, αλλά δεν μπορώ να κρίνω κάτι που δεν ξέρω. Αλλά έχω να πω πως αν μου ζητούσε σήμερα να παίξω σε κάποια ταινία του θα το έψαχνα περισσότερο», συνέχισε η Μαριόν Κοτιγιάρ που δεν είναι δύσκολο να μάθει πως η Σουν-Γι, σύζυγος του Γούντι Αλεν, υπήρξε θετή κόρη της Μία Φάροου και του Αντρέ Πρέβιν και δεν ήταν ποτέ κόρη του Γούντι Αλεν.

Διαβάστε εδώ ένα χρονικό των δηλώσεων των δύο πλευρών γύρω από την κακοποίηση ή όχι της Ντίλαν Φάροου από τον Γούντι Αλεν.

Woody Allen Marion Cotillard

Διαβάστε ακόμη