Buzz

To tweet του Κουέντιν Ταραντίνο για τον φίλο του Χάρβεϊ Γουάινστιν

στα 10

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποφάσισε να κάνει μια δήλωση μέσω ενός tweet από τον λογαριασμό της φίλης του, Αμπερ Τάμπλιν, για όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του επί σειρά χρόνων φίλο και συνεργάτη του Χάρβεϊ Γουάινστιν, πριν βγει να μιλήσει δημόσια.

To tweet του Κουέντιν Ταραντίνο για τον φίλο του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Μετά το τρομακτικό ντόμινο των αποκαλύψεων γύρω από το παρελθόν του Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του Κουέντιν Ταραντίνο αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του μέσω ενός tweet από τον λογαριασμό της Αμπερ Τάμπλιν.

Διαβάστε ακόμη: Στο Αγνωστο κι Ακόμα Παραπέρα: Τρεις μήνες με προβολές σπουδαίων ταινιών επιστημονικής φαντασίας με την υπογραφή του Flix

Η ηθοποιός είχε ένα γεύμα με τον Ταραντίνο την Πέμπτη το βράδυ. Αυτός της ζήτησε να ανεβάσει μια δήλωση που ετοίμασε. Στην δήλωση αυτή αναφέρει τα εξής:

«Την τελευταία βδομάδα έχω μείνει εμβρόντητος και έχω πληγωθεί από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον επί 25 χρόνια φίλο μου Χάρβεϊ Γουάινστιν. Χρειάζομαι λίγες μέρες ακόμη για να επεξεργαστώ τον πόνο μου, τα συναισθήματά μου, την οργή μου και τις μνήμες που έχω, και ύστερα θα μιλήσω δημόσια γι’ αυτό».

Διαβάστε ακόμη