Buzz

H Εϊζια Αρζέντο κατηγορεί τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

στα 10

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά για τον πρώην παντοδύναμο παραγωγό, με τις αποκαλύψεις να κορυφώνονται με ένα νέο άρθρο στο New Yorker όπου τρεις ηθοποιοί κατηγορούν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό. Αναμεσά τους και η Εϊζια Αρζέντο.

H Εϊζια Αρζέντο κατηγορεί τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Την ίδια στιγμή που όσοι (όλοι) συνεργάστηκαν μέσα στα χρόνια με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, εκδίδουν ανακοινώσεις εναντίον του με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών εδώ και δεκαετίες, ένα άρθρο στο New Yorker δίνει φωνή σε τρεις γυναίκες που κατηγορούν τον παραγωγό για βιασμό.

Οι τρεις γυναίκες είναι η Εϊζια Αρζέντο, κόρη του Ντάριο Αρζέντο, η σχετικά άγνωστη νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια Λουσία Εβανς και μια ακόμη γυναίκα που κρατάει την ανωνυμία της.

Διαβάστε ακόμη: Το Χόλιγουντ που «δεν ήξερε», ξεσπαθώνει εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταΐν

Η Εβανς υποστηρίζει στο New Yorker ότι ο Χάρβεϊ Γουάινσταΐν την πίεσε να του κάνει στοματικό έρωτα, σπρώχνοντας το κεφάλι της στο ανοιχτό παντελόνι του. «Του είπα, ξανά και ξανά, πως δεν θέλω και να σταματήσει. Προσπάθησα να φύγω αλλά ίσως δεν προσπάθησα πολύ. Δεν ήθελα να τον σπρώξω. Είναι μεγαλόσωμος. Νομίζω εγκατέλειψα. Αυτό είναι το χειρότερο σημείο απ' όλα και αυτός είναι και ο λόγος που μπορούσε να το κάνει για τόσα πολλά χρόνια σε τόσες πολλές γυναίκες. Εγκαταλείπεις και μετά νιώθεις ότι το λάθος είνα δικό σου».

Asia Argento Harvey Weinstein Η Εϊζια Αρζέντο με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν το 2004 στις Κάννες

Αυτό συνέβη το 2004, ενώ η ιστορία της Εϊζια Αρζέντο πολύ νωρίτερα το 1997, όταν η νεαρή ηθοποιός, τραγουδίστρια και σκηνοθέτης ήταν 21 ετών και στις Κάννες. Oι παραγωγοί της εταιρίας του Χάρβεϊ Γουάινστιν την κάλεσαν στο πάρτι της τότε Miramax στο Hôtel du Cap-Eden-Roc στη Ριβιέρα. Οταν έφτασε εκεί, δεν υπήρχε πάρτι, αλλά ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν με μια ρόμπα και ένα μπουκάλι με λοσιόν.

«Μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Και του είπα πως δεν είμαι καμία χαζή. Κοιτώντας πίσω, είμαι πολύ χαζή. Και προσπαθώ ακόμη να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβη. Με τρόμαξε. Και ήταν τόσο μεγαλόσωμος. Δεν σταματούσε. Ηταν ένας εφιάλτης», περιγράφει η Αρζέντο αποκαλύπτωντας πως ο Χάρβεϊ Γουάινσταΐν της έκανε στοματικό σεξ χωρίς τη θέλησή της.

«Το θέμα με το να είσαι θύμα είναι ότι νιώθεις ότι φταις εσύ. Αν ήμουν μια δυνατή γυναίκα, θα τον είχα κλωτσήσει στα αρχίδια και θα έτρεχα να φύγω. Αλλά δεν το έκανα. Και ένιωσα ότι έφταιγα εγώ», συμπληρώνει στο άρθρο που υπογράφει ο Ρόναν Φάροου, γιος της Μία Φάροου, γνωστός από την εχθρική του στάση απέναντι στον Γούντι Αλεν και τα σκάνδαλα της οικογένειάς του.

Διαβάστε ακόμη