Buzz

Η Σάντρα Μπούλοκ βάζει τις φωνές: «Πρέπει να σταματήσει το κυνήγι των γυναικών στο Χόλιγουντ!»

στα 10

Η Σάντρα Μπούλοκ ενώνει τη φωνή της με όλες αυτές τις γυναικείες φωνές στο Χόλιγουντ που θέλουν να αλλάξουν το καθεστώς: «Ολες οι γυναίκες συνάδελφοι έχουμε δεθεί και αποτελούμε πλέον μια ξεχωριστή φυλή εκεί μέσα και προστατεύουμε η μία την άλλη, γιατί τη στιγμή που θα κάνουμε ότι βγαίνουμε έξω, μάς έχουν σφάξει.»

Η Σάντρα Μπούλοκ βάζει τις φωνές: «Πρέπει να σταματήσει το κυνήγι των γυναικών στο Χόλιγουντ!»

Η Σάντρα Μπούλοκ βρίσκεται αυτή την εποχή στο promotion του «Minions», όπου δανείζει τη φωνή της στη «Scarlett Overkill». Δίνοντας συνέντευξη στο κανάλι «Ε» ρωτήθηκε για την επικράτησή της ως «η πιο ωραία γυναίκα του 2015» για το περιοδικό People. Ο δημοσιογράφος ήθελε κάτι λαμπερό, χαριτωμένο και ανάλαφρο ως απάντηση, αλλά η Μπούλοκ πέρασε στην αντεπίθεση.

Συγκροτημένη και σοβαρή και ψύχραιμη, όπως είναι πάντα, εξήγησε γιατί θέλησε να κερδίσει ένα ακόμα μικρόφωνο ανοιχτό στο διάλογο του «ποιος είναι ωραίος στο Χόλιγουντ» ή «πόσο χρονών πρέπει να είναι». Ειδικά, όταν «αυτός» είναι «αυτή».

Διαβάστε επίσης: «Οι γυναίκες ηθοποιοί φωνάζουν για σεξισμό γιατί ο σεξισμός υφίσταται. Δεν είναι μόδα, δεν είναι φάση...» η Κέιτ Μπάλνσετ απαντά σε ερώτηση του Flix

sandra bullock sexism 607 1

«Νομίζω ότι το Χόλιγουντ δεν επιτίθεται απλά στις γυναίκες ηθοποιούς. Κυρήσσει κανονικά έναρξη κυνηγετικής περιόδου. Με δύο στόχους: πώς γερνάνε και πώς είναι η εξωτερική τους εμφάνιση όσο γερνάνε. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Με σοκάρει. Ισως είμαι αφελής, αλλά με σοκάρει. Μεγαλώνω ένα 5χρονο αγοράκι και προσπαθώ να του δώσω όλα τα εφόδια ώστε να συμπεριφέρεται σωστά στις γυναίκες, αλλά μετά παίρνει όλα αυτά τα ερεθίσματα από τα media. Είναι τρομακτικό...»

Θυμηθείτε επίσης: «Στη δουλειά μας δεν έχουμε ίσες ευκαιρίες, ούτε ίση μεταχείριση, ούτε ίδιους μισθούς» λέει η Τζέσικα Τσαστέιν

«Τα μικρά κορίτσια μεγαλώνουν με τόσο δύσκολες συνθήκες με το bullying, ή την έκθεσή τους στο Internet. Kάποιος με μεγάλη δύναμη και δυνατή φωνή πρέπει να το σταματήσει αυτό τώρα. Κάνουμε κακό...»

Sandra Bullock 607

Η Μπούλοκ ενώνει τη φωνή της με τόσες και τόσες πρωταγωνίστριες της χολιγουντιανής βιομηχανίας που επιτέλους μιλού και μιλούν δυνατά - από την Εμα Γουότσον στην Τζέσικα Τσαστέιν και από την Μέριλ Στριπ στην Πατρίτσια Αρκέτ και Κέιτ Μπλάνσετ.

Δείτε επίσης: «Από μικρά κορίτσια κι εμείς με τον Τομ Σόγιερ ταυτιζόμαστε!»: η Μέριλ Στριπ εξηγεί όσα ακόμα το Χόλιγουντ δε λέει να καταλάβει

«Θα εκπλαγείται από την αγάπη και την αλληλεγγύη που μοιραζόμαστε σε αυτή τη ζούγκλα» είπε η Μπούλοκ. «Ολες οι γυναίκες συνάδελφοι έχουμε δεθεί και αποτελούμε πλέον μια ξεχωριστή φυλή εκεί μέσα και προστατεύουμε η μία την άλλη, γιατί τη στιγμή που θα κάνουμε ότι βγαίνουμε έξω, μάς έχουν σφάξει.»

sandra bullock sexism 607 2

Διαβάστε περισσότερα: