Buzz

Η Ούμα Θέρμαν δεν είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμη για όλα όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ αυτό τον καιρό

στα 10

Σε μια πρόσφατη δήλωσή της, η Ούμα Θέρμαν είπε πως αν και θεωρεί υπέροχο πως όλες αυτές οι γυναίκες έχουν βγει για να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους περί σεξουαλικής παρενόχλησης, περιμένει να νιώσει λιγότερο θυμωμένη προτού μιλήσει για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Η Ούμα Θέρμαν δεν είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμη για όλα όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ αυτό τον καιρό

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό από αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, η Ούμα Θέρμαν έχει κάτι να πει. Αλλά περιμένει να «νιώσει λιγότερο θυμωμένη» για να μιλήσει όχι μόνο για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στην βιομηχανία.

Σε ένα βίντεο, το οποίο αν και είχε προβληθεί τον προηγούμενο μήνα από το Access Hollywood κατάφερε να γίνει viral μόλις λίγες μέρες πριν, η Ούμα Θέρμαν δηλώνει πως θεωρεί «αξιέπαινο» πως όλες αυτές τις γυναίκες έκαναν το πρώτο βήμα και μίλησαν για όλες αυτές τις εμπειρίες τους για παρενοχλήσεις και επιθέσεις. Αλλά δεν είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμη.

Διαβάστε ακόμα: Και ο Ντάστιν Χόφμαν στη δίνη των σκανδάλων για σεξουαλική παρενόχληση

uma therman harvey weinstein H Ούμα Θέρμαν με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως «δεν έχω να πω τίποτα μιας και έχω μάθει από μικρή πως όταν μιλάω όταν είμαι θυμωμένη, συνήθως το μετανιώνω μετά. Οπότε περιμένω να ηρεμήσω πρώτα και όταν είμαι έτοιμη θα πω αυτά που έχω να πω». Αν και στην συγκεκριμένη δήλωση, η Θέρμαν δεν αναφέρει αν θα κατονομάσει κι αυτή με την σειρά της άτομα που γνωρίζει ότι είναι υπεύθυνα για σεξουαλική παρενόχληση, η απάντηση αυτή δόθηκε όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Γουάινστιν με τον οποίο έχει δουλέψει σε αρκετές ταινίες ανάμεσά τους το «Pulp Fiction» και το «Kill Bill».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: